Per camins i carreteres

bloc d' Antoni Rigol Ginebreda

5 de juny de 2010
0 comentaris

Els arbres creixen, i els senyals de transit no

Els arbres, com a éssers vius que son creixen, i en un any amb tantes pluges com ha estat aquest, encara mes, i potser els ajuntaments ho haurien de tenir en compte quan posen les senyals de trànsit.
Em vaig quedar de pedra, fa pocs dies, en un polígon industrial, trobar-me aquesta senyal de STOP totalment tapada per les branques d’un arbre, i per mes inri, la que està pintada al terra en un estat molt deteriorat, i poc visible. Els que coneixem el lloc i sabem que allí no tenim prioritat, ens hi parem per mirar si ve algú, per això em va sorprendre, ja que al primer cop d’ull vaig creure que havien canviat de prioritat els carrers.
Es evident que això es molt perillós i estic segur que si no fan actuar els jardiners per esporgar l’arbre, en aquest lloc acabarà havent-hi algun accident en el moment que hi passi algú que no conegui el lloc i no s’adoni que els senyals estan, un poc visible i l’altre tapat. Avui mateix, enviaré un  e-mail a l’ajuntament corresponent per avisar-los de la perillositat d’aquesta negligència, perquè considero que es tant greu que denunciar-ho aquí i no fer res mes perquè els responsables d’arranjar-ho s’assabentin d’això, seria una irresponsabilitat per part meva. El que no entenc, es com no hi ha hagut cap persona vinculada al consistori, o la mateixa policia municipal no s’hagin adonat d’això i ho hagin fet saber al departament municipal encarregat d’arranjar-ho. I si moltes vegades hi ha coses molt cares de solucionar, aquesta es molt barata i senzilla, només cal que enviïn a un jardiner perquè talli les branques que tapen el senyal vertical. La senyalització horitzontal, suposo que ja la repintaran quan toqui.
Aquest senyal, està al polígon industrial El Pla, a Molins de Rei, a un carrer que dona accés a l’autopista B-23

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!