Per camins i carreteres

bloc d' Antoni Rigol Ginebreda

25 de gener de 2010
0 comentaris

Assamblea de Reagrupament del Baix Llobregat

Dissabte passat dia 23 de Gener, vàrem fer l’assemblea electoral de Reagrupament al baix Llobregat. Es va elegir la comissió executiva, formada per onze membres, en Xavier Ametller de Sant Joan Despí, va ser el mes votat i els membres elegits van decidir fer-lo president. 
L’acte, va tenir lloc a Esparreguera, a la sala petita del Teatre de la Passió.
A mes de l’elecció de l’executiva, l’acte va servir perquè entre tots tinguéssim un intercanvi d’opinions sobre el camí que ha de seguir l’associació, es van aclarir alguns dubtes que tenim molta gent, com per exemple l’elecció de les candidatures que han de concórrer a les eleccions al Parlament de Catalunya i les aliances que es puguin fer amb altres grups polítics. Tot això no es fàcil, en una força transversal hi ha gent amb opinions diferents, i cal que tots hi posem bona voluntat per acceptar les decisions que es prenguin.

Una altre manera de fer política, ha de ser possible, els partits polítics tradicionals ja no poden solucionar els nostres problemes, estan sotmesos a la dictadura de les seves cúpules, on s’hi arriba gràcies a l’amiguisme i el tràfic d’influències. Reagrupament ha nascut per ser una força política diferent, transversal i amb els únics objectius de forçar la regeneració política, i proclamar la independència des del Parlament. Les polítiques socials, mediambientals, d’infraestructures i administratives, son molt semblants en tots els partits polítics amb possibilitats de governar, en això, no serem molt diferents als altres, mes que res perquè la dependència de l’estat espanyol no ens permet gaire marge de decisió, però farem que es pugui fer d’una altre manera on els polítics defensin els interessos dels ciutadans i no el seu lloc de treball. I en això ja s’està notant la nostra pressió, algun polític ja ha canviat lleugerament el seu discurs, i durant uns quants dies es va parlar de canviar el nefast sistema electoral que tenim, però no n’hi ha prou, cal deixar-los fora, perquè cal una vertadera regeneració política, i això en aquest moment només ho farà Reagrupament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!