Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Publicat el 6 d'agost de 2005

L’OTV

Fa anys, a l’Olleria hi hagué una televisió local, més o menys proporcionada a l’edat que va arribar a tindre i a les possibilitats que dóna de si el poble: poca cosa. Però és que el que costa és començar, i s’hi va posar voluntat i alguns mitjans tècnics. El que no costa res és carregar-se les coses. Hi va arribar un regidor il·luminat, amb idees de bomber desburbat, i va convertir allò en un projecte suïcida. El projecte va ser un èxit total, ja que el suïcidi va ser efectiu. Com que el que deia que volia fer necessitava d’un pressupost impossible, la mínima televisió local existent va passar a convertir-se en un repetidor, a través del qual podíem vore a tothora proves esportives internacionals.
Últimament, pel canal corresponent, ens arribaven les emissions de Canal Sur Internacional. És una opció, però no sé quin criteri van gastar per a triar eixe canal televisiu, ni crec que l’entenga. Anit em van dir que ho havien canviat, i que ara podem vore Tele Madrid, i és cert. Tampoc no sé amb quin cirteri han triat eixa cadena televisiva.
Jo trobe que seria més interessant que repetiren algun canal a través del qual poguérem practicar altres idiomes. No serà perquè no n’hi ha. No podrien posar alguna emissora en anglés o en francés? o en alemany? En espanyol ja en tenim moltes per a practicar-lo d’oïda.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent