Per camins i carreteres

bloc d' Antoni Rigol Ginebreda

10 de maig de 2009
2 comentaris

24ena Caminada Popular

Aquest matí, he anat a la Caminada popular de Molins de Rei, que com cada any ha organitzat el CEM.
Aquesta edició, tenia 13 quilòmetres i com cada any han variat el recorregut. La caminada d’avui, ha anat per la Plaça de les Bruixes, Riera de Vallvidrera, Can Puig, Les Escletxes, Can Amigonet, La Rierada, Can Salat, Salt d’aigua a la Riera de Vallvidrera, Can Planes, i una altre vagada per la Palaça de les Bruixes, abans d’entrar al poble. Tot el recorregut es per la serra de Collserola i a més de Molins de Rei, també hem entrat al terme de El Papiol. El recorregut ha estat molt ben triat, i si hi havia algú que no havia passat mai per aquesta zona, segur que li ha agradat.  Tot i la gran quantitat d’arbres caiguts que encara hi ha a conseqüència de les ventades de finals de Gener, sempre es un plaer passejar per aquests boscos. La riera de Vallvidrera amb el salt d’aigua que hi ha prop de Can Planes, ha estat la cirereta d’aquest recorregut.

Avui, ens hem trobat amics que havíem fet molts quilòmetres corrent per aquests camins, i ha estat molt maco recordar-ho.

  1. Sempre és agradable passejar pel teu bloc i trobar-hi descripcions tan acurades com la d’aquesta caminada amb antics amics corredors. Em fas venir ganes de caminar, però ara mateix no dono l’abast.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!