Per camins i carreteres

bloc d' Antoni Rigol Ginebreda

15 de febrer de 2009
2 comentaris

Convocatoria amb el facebooc

S’ha escrit molt sobre el facebook i la competència directa que fa sobre els blocs, i el fet que des que s’ha generalitzat l’us d’aquesta xarxa social, ha baixat l’interès pels blocs. 

Jo hi vaig entrar fa uns quatre mesos, i la veritat es que haig de reconèixer que m’ha apartat una mica dels blocs en general i també del meu, i si abans sempre obria el navegador amb els blocs de VILAWEB, ara l’obro amb el facebook, i es veritat que hi estic una mica enganxat.
Malgrat que molta gent ho pot trobar negatiu, es una forma de comunicació molt bona, i la seva capacitat de convocatòria es extraordinària, difícil de portar a terme amb qualsevol altre mitjà.
Ahir a la tarda, varem estar convocats per mitja del facebook a una reunió informativa per formar un grup des de Molins de Rei per anar a la manifestació 10Mil a Brusel·les. Tenia ganes d’anar a aquesta manifestació, però tenia els meus dubtes, i ara gràcies a aquest acte es molt possible que hi vagi. Ha estat una convocatòria feta al carrer i amb pocs mitjans, i sense l’ajuda del facebook hauría calgut fer molta propaganda per convocar a la gent.
Penso que els blocs i les xarxes socials, son coses diferents, i no hem de pensar que es fan competència, sinó mes aviat que es complementen. 

  1. Estic d’acord amb tu, Antoni. Sempre dependrà de l’ús que en facis, però és evident que el facebook té coses molt positives. Al principi jo ho veia com una collonada, però admeto que m’està enganxant i si no hi dedico més temps és perquè a casa encara no tenim banda ampla i m’hauria de passar massa estona esperant que s’obrissin les pàgines. Però tens raó, tot és complementari i, al capdavall, el més positiu és tenir més opcions i, és clar, la possibilitat d’elegir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!