El bloc Antoni Garcia #noupais #nouLH

Twitter: @antonigarcia web: www.antonigarcia.cat

19 de juliol de 2013
0 comentaris

Pacte Democràtic de L?Hospitalet pel Dret a Decidir

El 18 de juliol de 2013 passarà a la història de la segona ciutat de Catalunya  com la data on diferents organitzacions socials, sindicals, culturals i polítiques  signaven  el Pacte Democràtic de L’Hospitalet de Llobregat com a punt de partida per avançar plegats cap al dret de decidir.

El que ens uneix als promotors del Pacte Democràtic és practicar el dret a decidir i donar suport a que sigui un pacte viu entre les entitats, la població de L’Hospitalet i Catalunya.

El dret a decidir no ha de ser cap problema, ni ha de fer por a ningú perquè que la paraula la tinguin sempre els ciutadans és la grandesa de la democràcia.
Per això estem convençuts  que la nostra societat, gran part de la nostra societat, com ho demostren cada dia i cada setmana, el que tenen és ganes, precisament, de participar, de col·laborar i d’ajudar en aquest procés per  decidir lliurement i democràticament el futur del nostre país.

 Avui a L’Hospitalet de Llobregat igual que a Catalunya hi ha una majoria social que vol de decidir sí Catalunya  vol ser un nou Estat d’Europa, com també vol ser consultada  en temes econòmics ,socials i ambientals que afecten a la nostra vida quotidiana.

Decidir és democràcia i per això no s’entén que el PSC de L’Hospitalet no s’hagi sumat a  aquest acord.
Molts som els que esperem que el PSC és sumi a  aquest pacte democràtic i que Núria Marin  rectifiqui el seu vergonyós  vot favorable a una moció del PP que demanava boicotejar la consulta a L’Hospitalet.

I és que agradi o no a Rajoy o Rubalcaba els ciutadans de Catalunya en un procés transparent  i dins el marc legal català i internacional decidirem votant  el nostre destí com a poble.

El nostre compromís, el de la gent d’Esquerra , és continuar impulsant aquest punt de trobada pel dret de decidir, així com també  treballar amb els diferents moviments socials  que estan a favor d’un Estat propi i per fer possible la República Catalana que és l’eina que tenim  per assolir una Catalunya Lliure i justa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!