El bloc Antoni Garcia #noupais #nouLH

Twitter: @antonigarcia web: www.antonigarcia.cat

28 de maig de 2013
0 comentaris

El No a la independència de Núria Marin

Núria Marín i el PSC-PSOE de L’Hospitalet han  iniciat la campanya del No a la Independència. Tot i no compartir el seu posicionament és positiu que el PSC  demani el vot negatiu perquè un referèndum es tracta d’això,  de defensar les diferents opcions  perquè finalment la ciutadania decideixi i tots acceptem  la voluntat democràtica expressada pel poble en unes urnes.

El que esperem molts és que Núria Marín i el PSC defensin fins al final l’exercici del dret a decidir davant un PSOE i el PP que es  continuen negant per activa i passiva  que la ciutadania pugui decidir  lliurament i democràticament el seu futur.  Estarà a l’alçada el PSC i Núria Marín? Estaran disposats a donar suport al Govern de Catalunya sí tira endavant  un referèndum  basat en la legislació internacional si el PP i el PSOE prohibeixen la consulta?.

 El que és preocupant és que el partit de la segona ciutat de Catalunya faci servir el mateix discurs de la por que el PP, essent incapaç de donar algun argument  als veïns i veïnes de L’Hospitalet  per seguir a Espanya. 

Però aquesta actitud de fomentar el discurs de la por i sense arguments no ens ha d’estrenyar  sobretot quan veus  que la majoria de militants del L’Hospitalet es consideren del PSOE abans que del PSC, i que  gent com Felipe Gonzàlez, Alfonso Guerra, Rosa Díez, José Bono i Rodríguez Ibarra han estat i són  punt de referència d’aquesta federació socialista.

Però permeteu-me ,amb tot els respecte, que trobi  bastant  cínic que els socialistes  diguin en el seu fulletó del No a la Independència  que “ La prioridad no es hacer la consulta  si no dar respuestas a  los problemas y las demandas de los ciudadanos” i que  “creemos  en un modelo federal”.

Quan Núria Marín és refereix  a donar resposta als problemes de la gent, suposo que es deu referir als problemes que han creat els seus companys de Partit com: Carmen Chacón impulsora dels desnonaments i de l’augment de la despesa militar; Celestino Corbacho expert en crear atur, reformes laborals que retallen drets socials i impulsar iniciatives per  baixar les pensions .

Unes polítiques antisocials del PSOE, que ha continuat promovent l’asfixia econòmica  a Catalunya  a part de no pagar a la Generalitat els deutes pendents en polítiques tant importants com  la llei de la dependència o també ,entre d’altres, en infraestructures com és el cas a la nostra ciutat del reiterat incompliment  d’execució del soterrament de les vies de RENFE . 

Davant el gris  i la foscor del PSC-PSOE el color i la il·lusió dels que volem construir un nou Estat. Per això a L’Hospitalet els independentistes combatrem el discurs de la por amb més energia, en positiu i explicant els beneficis de tenir un Estat Propi.

Perquè nosaltres volem la independència per tenir totes les eines per viure millor i acabar amb aquesta doble crisi. La crisi provocada per l’espoli fiscal de l’Estat  Espanyol i  per l’economia especulativa que ofega  als catalans especialment a les classes populars del nostre país.

Un Sí clar i contundent a la independència per construir la República catalana que és l’eina  necessària per construir una societat justa i econòmicament pròspera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!