El bloc Antoni Garcia #noupais #nouLH

Twitter: @antonigarcia web: www.antonigarcia.cat

29 de juliol de 2009
Sense categoria
1 comentari

LAPORTA RECUPERA LA FE EN LES INSTITUCIONS.

article per cronica.cat

L’ acord de transformació del Ministadi, la ciutat del soci de Viladecans  i la voluntat de l’Ajuntament de L’ Hospitalet de tirar endavant  la requalificació de  Cal Trabal  han estat suficients perquè   Joan Laporta ,en sols deu dies, recuperi la fe en les Institucions

 El president del F.C Barcelona, havent guanyat el triplet, ha utilitzat la seva força mediàtica per  tal de poder assolir a prova de “pilotassos “ l’altre triplet, el de l’especulació. 

La febre especuladora de Laporta ha començat amb la requalificació per part de l’Ajuntament de Barcelona del Miniestadi. 

El segon “`pilotasso” , no menys important, ha estat la ciutat  del soci de Vi4adecans.  

El FC Barcelona fa uns anys va comprar  uns  terrenys, per un valor de 18 milions d’ €,  que estan al costat de la reserva natural del Remolar i que es troben protegits per la Xarxa Natura 2000. 

Ara amb l’acord amb l’Ajuntament socialista de Viladecans  aquestes 27 hectàrees que formen part d’una pastilla urbanística de 56 hectàrees, entre la pineda de les Filipines i l’autovia de Castelldefels , seran en gran part per ubicar la ciutat del soci.


 
Els promotors durant aquest dies s’han esmerçat a dir que el projecte és respectuós amb  el medi ambient perquè no ubica cap instal·lació en la zona protegida per la Xarxa Natura 2000-només faltaria- una protecció que recau en les 27 h, propietat del Barça. SEGUEIX

Segons el conveni  el F.C Barcelona cedeix a l’Ajuntament les 27 h.  protegides a canvi  que els deixi construir en terrenys adjacents. Un canvi de cromos, que si bé preserva els terrenys protegits, malbarata un zona de gran valor ecològic i agredeix encara més la zona del Delta del Llobregat que només fa que suportar grans infraestructures.


 
Per últim, la tercera conquesta que vol assolir Joan Laporta es la requalificació de l’última zona agrícola de L’ Hospitalet de Llobregat. 


Joan Laporta com accionista  de l’empresa Hakerson Internacional SL conjuntament amb altres importants promotors immobiliaris i directius del Barça  volen marca un nou gol a favor de l’especulació amb la complicitat del bipartit local del PSC i ICV.
 


Destruir el patrimoni històric, agrícola i ecològic es estimar el país?. Personalment crec que qui estima Catalunya i la seva terra no la destrueix. 
 


Seria bó per Catalunya que  Laporta, les potents immobiliàries i l’Ajuntament de L’ Hospitalet re
ctifiquessin i fessin  possible la conservació d’aquestes 40 hectàrees i les seves masies per el seu gran valor ambiental, agrícola i històric. 


Molts i moltes compartim amb Laporta la seva lluita per la defensa dels drets i la llibertat de Catalunya, però molts i moltes no volem una Catalunya independent ofegada en el ciment.
La meva Catalunya sobirana passa també per preservar el nostre patrimoni  natural.

  1. És d’agrair la valentia del representat d’ERC (no oblidem que el seu company de partit a Barcelona, el Sr. Portabella, dóna costat al projecte). El Sr. Laporta comença a mostrar-se con un perill per la ciutadania de Barcelona; les seves ramificacions arriben a cotes insospitades. Ja és hora de que algú l’aturi… No ens mereixem gent com aquesta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!