El bloc Antoni Garcia #noupais #nouLH

Twitter: @antonigarcia web: www.antonigarcia.cat

30 de juny de 2009
Sense categoria
0 comentaris

CAN TRABAL 1 ESPECULADORS 0

Article www.hospi.cat

El govern de la Generalitat ha aturat de moment “el pilotasso” urbanístic que l’equip de govern i diverses empreses volien fer a l’última zona agrícola de L’Hospitalet. 

No cal dir que aquesta decisió es una gran victòria per aquelles entitats que formen part de la plataforma en defensa de Cal Trabal. 

Segons el dictamen de la Generalitat, la proposta de l’Ajuntament de L’Hospitalet de destruir més de la meitat de les 40 hectàrees de la zona Agrícola de Cal Trabal per fer edificis d’oficines de gran alçada, un hotel i diferents activitats terciàries i  comercials  resulta incompatible amb el manteniment de la zona agrícola.
(SEGUEIX…….)

Un projecte urbanístic que segons es desprèn de les consideracions de la Generalitat pot afectar  l’aqüífer del riu Llobregat, pot tenir un gran impacte sobre la fauna i el paisatge, no respecte la zona inundable del Riu Llobregat i ofega entre edificis les Masies històriques d’aquesta zona. 

A més l’informe també denúncia que part dels terrenys afectats pertanyen al Prat del Llobregat, governat per Iniciativa,  estan dins un paratge inclòs de la Xarxa Natura 2000. 

No cal dir que el govern de Catalunya ha posat seny davant un projecte del bipartit municipal basat en l’especulació i en la destrucció de l’últim espai verge de la ciutat. 

Ara caldrà esperar que aquest govern deixi de banda la seva obsessió per promoure “pilotassos” urbanístics  perquè la nostra ciutat no vol ser ni Marbella  ni la Comunitat Valenciana de Camps on la destrucció del patrimoni natural e històric  formen part de l’acció política municipal.  

Ara al PSC i ICV els toca moure fitxa. Estar amb el sentiment majoritari de la ciutadania o voler seguir defensant els interessos especulatius i foscos que volen cimentar fins a l’últim pam de terra de la nostra ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!