ÉS HORA D?EXERCIR EL DRET DE DECIDIR PER PROTEGIR CAN TRABAL

Els presidents d’Esquerra a L’Hospitalet i  Barcelona, Eduard Suárez i Jordi Portabella, han demanat  a l’Ajuntament de L’ Hospitalet la convocatòria d’una consulta per decidir el futur de la darrera zona agrícola de la ciutat de L’ Hospitalet.
 

No cal dir que aquesta proposta seria la més assenyada i democràtica si finalment el govern format per PSC i ICV vol tirar endavant el projecte d’urbanització i destrucció d’aquest espai natural i històric.

 

Des de fa massa temps moltes persones vinculades o no al teixit associatiu de la ciutat hem sentit el discurs retòric  de l’equip de govern de que els ciutadans i ciutadanes  hem de tenir una major grau de  participació en la presa de decisions politiques. SEGUEIX…..

Crec que ara l’equip de govern té l’oportunitat de demostrar que realment és creu el discurs de la democràcia participativa i  que és capaç de deixar per un instant la seva moqueta verda per aproximar-se a la ciutat de les persones  i demanar la seva opinió en temes estratègics.

 

Si realment volem  escurçar la desconfiança  que hi ha entre la classe política i la ciutadania  haurem de ser capaços d’afavorir mètodes d’aproximació com el de començar a exercir el dret de decidir més enllà de períodes electorals. Per això la proposta d’Esquerra de promoure una consulta per protegir Can Trabal, significa una nova manera de fer política on la ciutadania té l’última paraula.

 

Ara només ens cal esperar que l’Ajuntament de L’ Hospitalet sigui sensible aquesta proposta feta per Esquerra i que faci el mateix que la ciutat veïna de Barcelona que promourà la proposta  dels republicans de fer un referèndum sobre la remodelació de l’Avinguda Diagonal.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *