SOCIALISTES ESPECULADORS

article publicat a www.esdebat.cat

SOCIALISTES ESPECULADORS

Parlar actualment d’agricultura a L’ Hospitalet de Llobregat suscita en la gent d’edat avançada un sentiment d’enyorança i en els més joves una impressió de sorpresa i desconeixement.

L’ Hospitalet en la seva història no massa llunyana ha estat un territori on l’agricultura ha tingut un paper clau en el seu desenvolupament econòmic i social. L’espectacular creixement demogràfic de la dècada dels anys 60 i 70 , va engolir definitivament aquell mosaic de camps agrícoles que foren les zones del Samontà i la Marina.

En l’actualitat l’últim reducte agrícola de la ciutat format per unes 43 hectàrees, és troba amenaçat per el projecte de l’equip de govern de l’Hospitalet que vol requalificar la mitat d’aquest terrenys per poder ubicar diversos edificis d’oficines, centre comercials , un hotel i un concessionari de cotxes.

Amb aquesta opció els socialistes continuen apostant per cimentar fins l’últim pam de la ciutat amb un projecte que únicament serveix per retornar favors a una societat immobiliària propietat del president del F. C Barcelona i de persones vinculades a Convergència i Unió que un bon dia van decidir comprar part d’aquest terrenys agrícoles per promoure un bon “pelotazo”.

Malauradament els hospitalencs continuem patint les polítiques d’un règim “socialista” que està contaminat per la cultura del maó i on és més fort el sentiment d’avarícia especulativa que no pas la preservació natural e històrica de l’última zona agrícola de la ciutat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *