El bloc Antoni Garcia #noupais #nouLH

Twitter: @antonigarcia web: www.antonigarcia.cat

14 de gener de 2009
Sense categoria
2 comentaris

SOCIALISTES ESPECULADORS

article publicat a www.esdebat.cat

SOCIALISTES ESPECULADORS

Parlar actualment d’agricultura a L’ Hospitalet de Llobregat suscita en la gent d’edat avançada un sentiment d’enyorança i en els més joves una impressió de sorpresa i desconeixement.

L’ Hospitalet en la seva història no massa llunyana ha estat un territori on l’agricultura ha tingut un paper clau en el seu desenvolupament econòmic i social. L’espectacular creixement demogràfic de la dècada dels anys 60 i 70 , va engolir definitivament aquell mosaic de camps agrícoles que foren les zones del Samontà i la Marina.

En l’actualitat l’últim reducte agrícola de la ciutat format per unes 43 hectàrees, és troba amenaçat per el projecte de l’equip de govern de l’Hospitalet que vol requalificar la mitat d’aquest terrenys per poder ubicar diversos edificis d’oficines, centre comercials , un hotel i un concessionari de cotxes.

Amb aquesta opció els socialistes continuen apostant per cimentar fins l’últim pam de la ciutat amb un projecte que únicament serveix per retornar favors a una societat immobiliària propietat del president del F. C Barcelona i de persones vinculades a Convergència i Unió que un bon dia van decidir comprar part d’aquest terrenys agrícoles per promoure un bon “pelotazo”.

Malauradament els hospitalencs continuem patint les polítiques d’un règim “socialista” que està contaminat per la cultura del maó i on és més fort el sentiment d’avarícia especulativa que no pas la preservació natural e històrica de l’última zona agrícola de la ciutat.

  1. Hospitalet necesita estas oficinas para su desarrollo economico tenemos que ser un referente empresarial importante para el mundo. Vuestra defensa de cuatro campos hipoteca el futuro de nuestra ciudad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!