El bloc Antoni Garcia #noupais #nouLH

Twitter: @antonigarcia web: www.antonigarcia.cat

19 de novembre de 2008
Sense categoria
0 comentaris

LA SOCIOCOVÈRGÈNCIA VOL FER UN ?PELOTAZO? A L?HOSPITALET

Article publicat a Cronica.cat

A L’Hospitalet de Llobregat han començat a aparèixer les ombres de la socioconvergència a través d’un projecte urbanístic que té previst destruir l’última zona agrícola de la ciutat.

El govern Municipal format per socialistes i ex comunistes, té previst fer un canvi d’ús de 26.8 hectàrees agrícoles per poder desenvolupar un hotel, 8 torres d’oficines de 14 plantes, un concessionari de la BMW i altres edificis sense ús definit encara.

Un projecte clarament anti-ecològic, que destruirà més de la meitat de la zona agrícola de la ciutat i provocarà l’extinció de valuoses espècies de fauna i flora situades als marges del riu Llobregat.

A ningú se li escapa que aquest Ajuntament ha donat prioritat des dels seus inicis a l’especulació urbanística per sobre de les polítiques a favor de les persones i el Medi Ambient. ( SEGUEIX…)


Un govern municipal amant del ciment, que aquesta vegada a topat amb una forta oposició impulsada per les Associacions de veïns, organitzacions ecologistes i partits polítics com Esquerra Republicana que han assolit com a primera fita retardar l’aprovació d’aquest pla i sumar a una Esquerra Unida que volia passar de puntetes en aquest afer davant el silenci de debò dels seus socis d’iniciativa.

Però realment la sorpresa periodística d’aquest dies, tal i com va informa  e-noticies i hospi.cat, ha sigut que el principal propietari d’aquest terrenys agrícoles és una empresa anomenada Hankerson Internacional SL vinculada el President del FC Barcelona Joan Laporta i a membres de Convergència i Unió com són l’ex tinent alcalde de l’Ajuntament de Sant Cugat i actual directiu Joan Franquesa i la dona de l’Alcalde Convergent Lluís Recoder.

Tinc els meus dubtes que l’empresa Hakerson Internacional SL que té com activat ” el tràfic immobiliari en el sentit mes ampli” és vulgui dedicar ara amb la crisi immobiliària a fer agricultura ecològica . Dubtes que també tinc sobre el paper de l’Ajuntament de L’Hospitalet, del qual no em crec que no sàpigues qui havia comprat aquest terrenys .

Estem davant d’una nova manera de fer de la socioconvergència? On està l’ Oasis agrícola L’ Hospitalet que va prometre l’anterior alcalde i actual ministre de treball Celestino Corbacho? Quin benefici treu la ciutat de la desaparició de zona verda? Treu algun benefici el PSC i CiU?. Són preguntes i interrogants que per ara ningú dona resposta però tots els indicis indicant que algú vol fer un “pelotazo”.
____________
FOTO DEL PROJECTE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!