El bloc Antoni Garcia #noupais #nouLH

Twitter: @antonigarcia web: www.antonigarcia.cat

6 d'octubre de 2008
Sense categoria
1 comentari

L’Associació Els Verds contra la destrucció de l’ùltima zona agrícola de L’ H

Comunicat Associació  Els Verds

L’Associació Els Verds Esquerra Ecologista, vol manifestar el seu rebuig al projecte urbanístic que vol desenvolupar l’equip de govern de la ciutat de L’Hospitalet ( format per PSC-IC-EuiA) que destruirà l’última zona agrícola de la ciutat. Aquest projecte urbanístic consisteix en fer un canvi d’ús de 26,8 hectàrees que és reservaran per ampliar el sol industrial i terciari ( comercial) i la resta d’hectàrees formaran el Parc de la Marina. És a dir que la meitat de l’actual zona agrícola desapareix sota el ciment i els edificis.

Per l’Associació Ecologista aquesta iniciativa atempta contra l’agricultura, el medi ambient i la història de la ciutat.

Atempta contra la historia de L’ Hospitaler perquè l’Ajuntament de la ciutat  no és capaç ni de respectar ni preservar l’ última zona agrícola  i recordar així els seus orígens no massa llunyans on  l’agricultura va tenir un paper clau en el desenvolupament econòmic i social abans que és produís el creixement demogràfic.

En aquest mateix sentit, l’associació Els Verds Esquerra Ecologista manifesta que la destrucció de l’ ultima zona agrícola és una mostra més que l’Equip de Govern de la ciutat no té cap tipus de sensibilitat per el Medi Ambient i per el Territori i que l’especulació i el ciment continuen sent els eixos vertebradors d’aquest equip de govern.

La formació ecologista vol també manifestar el seu suport als veïns i veïnes del barri de Bellvitge de L’Hospitalet que volen que es preservi íntegrament aquesta zona agrícola situada a les planes al·luvials del riu Llobregat.

Finalment l’associació cívica ecologista insta a L’Ajuntament de L’ Hospitalet a aturar aquest atemptat contra la natura i a preservar aquesta zona agrícola així com convertir-la també com un espai per donar a conèixer el nostre passat agrícola com a Ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!