Secundària Memòria

(Efectes restringits: bloc de l'Antoni Casals i Pascual) antonicasals@mesvilaweb.cat

Una nova aventura

Quan, ara fa uns quinze mesos, vaig decidir donar per acabada la història de dos blocs previs (Memòria restringida i Efectes secundaris)  ho vaig fer pensant en unificar d’alguna manera les meves dues formes d’actuar o de presentar-me a la xarxa. D’una banda, un dels blocs -memòria restringida- recollia fonamentalment, però no exclussiva, comentaris i idees pròpies relacionades amb temes d’entorn, polítics o socials, i de l’altra, hi havia Efectes secundaris on hi abocava lectures o, més en la darrera etapa, cançons que em venia de gust compartir.
Vaig creure, potser perquè en aquells moments em resultava difícil compatibilitzar el manteniment dels dos blocs, que seria capaç d’unir aquestes dues tendències -sovint divergents- de la meva activitat paraprofessional. I em vaig equivocar.
Efectivament, a mesura que ha anat passant el temps m’he adonat que no em trobo còmode en aquest intent de compatibilització de dues facetes diferents del meu pensament. I tot i que reconec que potser no hauria de ser així, em costa penjar el resultat de la creació poètica o de la lectura de diferents autors al costat de temes que de vegades poden semblar allunyats d’aquest àmbit més privat.
Secundària memòria es convertirà doncs, de manera exclussiva, en el lloc on s’hi allotjaran les coses que penso sobre les coses que passen. Potser hi anirà a parar, sigui per error, sigui voluntàriament, alguna altra qüestió menys prosaïca.
Però per a la meva dèria o pel meu vessant més lletraferit, sigui personal, o sigui orientat a l’evocació de textos d’altri, us convido, a partir d’ara al meu nou bloc, Obstinacions.

  1. A mi també sempre se m’ha fet estrany tenir un sol bloc on barrejo coses com política, poesia, música, etcètera, sembla forçat i fins i tot podria semblar poc elegant; però mai no he pogut, malgrat que he “intentat” fer l'”intent”, portar dos blocs de temàtica diferent alhora. Molta feina, molta dispersió. Si tu ho pots tornar a fer, gairebé que et felicito i res, a posar un enllaç més al meu bloc, com no.

    Salutacions
    Jordi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.