Secundària Memòria

(Efectes restringits: bloc de l'Antoni Casals i Pascual) antonicasals@mesvilaweb.cat

Si jo fos el conseller d’interior…

Si jo fos el Conseller d’Interior, m’estaria assegut còmodament, escarxofat en un sillò, amb un puro a la mà i un wiski a l’atra, mirant-me al mirall i repetint-me: collons que n’ets de guapo i quins pebrots que tens!
Primer m’avisen amb deu dies d’antel·lació del que pensen fer, després s’avenen a no entrar al recinte i quedar-se a fora. Més tard, els diputats miren d’entrar a peu per allà on hi ha més gent; i finalment, com no pot ser d’una altra manera, alguns ximplets (o no) em posen en safata la justificació de l'”acció preventiva” de finals de maig…
Tres empentes, un parell d’estrabades, una mica de pintura, i l’amplificació mediàtica justa per poder dir allò de “ho veieu, veieu que jo ja us ho deia que són una colla d’anarquistes totalitaris?
Si jo fos el Conseller d’Interior em sentiria avui com un triomfador. Si ho hagués organitzat jo mateix, no hauria pogut sortir gaire millor. O si?

  1. DONCS ENCARA LI TENEN QUE ESTAR AGRAITS, RUBALCABA LI VA DEMANAR PERMIS “PARA ECHARLES LA GUARDIA CIVIL”,PERO DON FELIP,SEPARATISTA DE CORT,VA DIR NO¡¡¡¡.T’IMAGINES ELS CIVILS A LA CIUTADELLA?

  2. El més trist és que la culpa continuarà siguent del govern sortint i de la mala gestió que van fer (que també). Ara bé, m’ha sorprès veure el video de 20minutos on es veuen els ‘alimentadors’ de la violència que pel que sembla estan molt relacionats amb les forces de l’ordre. Catalans! Això mereix una explicació per no dir dimisió. Aquest és el govern dels millors????

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.