Secundària Memòria

(Efectes restringits: bloc de l'Antoni Casals i Pascual) antonicasals@mesvilaweb.cat

Les vaques duen esquelles i la merda fa pudor, però totes plegades molesten menys que els quads

Ahir vam participar a la concentració-manifestació que, contra el mobbing (perquè no en comencem a dir assetjament?) rural, es va fer a Camprodon. Malgrat la pluja un parell llarg de centenars de persones de la comarca i també d’estadans ocassionals vam desfilar al llarg del poble per reivindicar la necessitat de no convertir la Vall de Camprodon i per extensió tota la Catalunya rural en una mena de parc temàtic on no hi tinguin cabuda les activitats habituals dels naturals de l’indret.
Al món rural hi ha granges, animals, tractors, esquelles i tifes de vaca o de cavall pels carrers i pels camins. Qui es compra o es fa una segona residència ja ho sap que hi ha tot això. Llavors, perquè es queixen, perquè quatre ignorants “pijos” han aconseguit muntar aquest sarau? Aquests dies parlant amb altres persones tant de la Vall com altres que, com nosaltres, aprofiten els caps de setmana per abandonar no tan sols l’àrea de Barcelona sinó també altres ciutats de tot Catalunya (Vic, Manlleu, Girona…) hem observat que els que han causat l’enrenou deuen ser una petita minoria però amb una increïble capacitat per bellugar alguns resorts municipals i potser fins i tot judicials.
Molts d’ells, que es queixen perquè un cavall i un parell de vaques amb esquelles passegen pels camps del costat però són dels que amb el seu quad infecte destrueixen els camins i s’enfilen per les muntanyes sense cap mena de respecte per la fauna, la flora i les persones que intenten gaudir de la naturalesa.
Suposo que tot plegat són contradiccions de la vida moderna.

Si seguiu llegint hi trobareu l’enllaç a la notícia a TV3.cat

http://www.tv3.cat/videos/1003609

  1. Doncs sí, aquells bèsties que venen amb els quads, que es compren una casa i comencen a fotre l’equip de música a tota pastilla, que renten el cotxe amb la ràdio a tota marxa, etcètera. D’aquest he vist molts, sort que ara a tot el meu entorn, la gent que hi ha sap que si vens a viure a la muntanya és per estar tranquil i deixar tranquils els altres i perquè t’agrada el lloc tal com és, tal com era quan et va enamorar com per anar a viure-hi. Tanmateix hi havia tingut algun veí miserable vingut de ciutat que volia reporduir els esquemes de la ciutat però no van poder suportar viure en un poble tranquil i es van vendre la casa. Per cert, no havia vist la notícia a TV3, és estrany perquè no em perdon normalment les notícies de TV3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.