Secundària Memòria

(Efectes restringits: bloc de l'Antoni Casals i Pascual) antonicasals@mesvilaweb.cat

La visió d’Israel.

Aquests darrers dies han proliferat en les notícies i alguns programes les al·lusions a com els israelians veuen el conflicte que el seu estat mantè amb Hamàs i, per extensió, amb la població palestina. Ahir, als 30 minuts, de TV3, en vam tenir una mostra.
No m’estranyaria que, a la vista d’allò què en castellà anomenen els “desencuentros” entre determinades instàncies no només del Govern català sinó també de la pròpia societat civil catalana amb el món jueu, des d’àmbits governamentals s’hagi donat la consigna de donar veu als que, certament, poques vegades sentim a casa nostra: els habitants d’Israel.

Fins i tot, podria ser que aquest enfocament sigui pactat una mica com a compensació pel que els israelians han considerat com afrentes per part d’algun conseller.
El problema és que com més me’ls escolto, en les seves argumentacions, més em convenço que no tenen raó. I si la tenien, l’han perduda en la resposta i en la forma i dimensions d’aquesta.

  1. Vaig veure el programa, sóc TV3addicte i la veig un dia sí l’altre també perquè potser és la menys pitjor de totes, i ho entenc de la mateixa manera que tu. La teva reflexió final em sembla implecable, per això tampoc no cal que hi afegeixi res de la part meva, per mi ja ho has dit ben clar.

    Salutacions
    Jordi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.