Secundària Memòria

(Efectes restringits: bloc de l'Antoni Casals i Pascual) antonicasals@mesvilaweb.cat

Castells en l’aire?

El conseller Castells és una d’aquelles persones que genera més aviat poques antipaties. Té un posat seriós, transmet la impressió quan parla de saber de què ho fa, i només ocasionalment cau en l’exabrupte. Un té la impressió que, vistes com van les coses, podria no desentonar en un govern tri o quadripartit (amb o sense socialistes) que substitueixi a l’actual.
El conseller Castells s’ha aprimat molt. Jo diria que excessivament. No en conec la causa. Hi ha qui diu que és conseqüència d’una dieta espartana que s’ha posat molt de moda, però segur que també hi influeixen els nervis que ha de passar l’encarregat dels comptes d’un país que té dificultats evidents de liquiditat.
Si no vaig errat, el conseller Castells es va abstenir en la votació sobre l’abolició de la tauromàquia a casa nostra. Potser aquest va ser un dels signes evidents que s’estava desmarcant de l’oficialitat. Hores d’ara costa entendre què vol dir que treballarà per canviar la dinàmica instal·lada al seu partit pel que fa a la relació amb Catalunya i amb el PSOE.
El fet que dos conseller socialistes més (Maragall i Tura) ens hagin demanat que llegim bé el que va dir Castells em retorna la música d’un PSC alliberat d’alguns ancoratges i servituds que tinc la impressió que estem pagant molt cars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.