Secundària Memòria

(Efectes restringits: bloc de l'Antoni Casals i Pascual) antonicasals@mesvilaweb.cat

Alternatives empresarials a la crisi: o són cínics o s’han deixat la medicació

O sóc jo que no ho he entès. Escolto a la tv i la ràdio què els empresaris del sector del metall demanen per fer front a la crisi que s’abarateixi l’acomiadament.
O sigui, que augmenti l’atur i per tant disminueixi la capacitat adquisitiva de les famílies que haurien de comprar els cotxes que en molts casos les seves fàbriques ajuden a fabricar…
O sigui que ells puguin mantenir els seus sous i nivell de vida a costa d’engegar al carrer els treballadors que necessiten els seus sous, sovint justets per arribar a final de mes.
O sigui que queda clar que la seva crisi no és la mateixa que la que viuen o pateixen la major part dels treballadors.
O sigui que tenen un “morro” que se’l trepitgen.
O sigui, que els bombin, sisplau, que els bombin. Perquè mal per mal, si el futur dels treballadors de les seves empreses ha de ser el mateix, quina falta ens fa que ningú els ajudi…

  1. Si continues escrivint aquest tipus de coses amb aquesta claredat i concissió, millor serà que tanqui el bloc i el temps que hi dedico el dediqui llegint-te a tu. Jo no ho hauria dit millor, segur, i el comentari de resposta impecable també. Que no ens venguin la moto que ja està prou usada i ja la coneixem.

    Salutacions company revolucionari! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.