Ja el tenim a punt!

Donant sortida a aquest inamagat (existeix la paraula?) desig de transcendència que ens corrou, poso en coneixement de tot aquell que passi per aquí que d’aquí a molt poquet, fins i tot potser dins d’aquesta mateixa setmana tindrem a les mans (perdoneu l’ús del jo majestàtic, és novament això de la transcendència) una segona criatura literària. I que, com us podeu imaginar, més enllà de les virtuts, moltes o poques, que se li’n puguin suposar o fins i tot comprobar, n’estic molt content. Quedi, doncs, aquí dit.
I de ben segur que en tornaré a parlar, perquè si jo no ho faig, ningú no ho farà per mi.
la fotografia és d’Israel Clarà

4 pensaments sobre “Ja el tenim a punt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*