S’hi oposen, ergo tenim raó (E. Maragall dixit)

Ahir el Conseller Maragall en va dir una de ben divertida, a l’alçada d’algunes de les més cèlebres (i, perquè no?, celebrades) sortides del President Maragall, germà seu, per més senyes: va dir què el fet que hi hagués resisitència per part del professorat o dels mestres a la nova Llei d’Educació que prepara el Govern era la demostració de què aquesta és necessària.
No vull pensar la quantitat de coses a les què amb tota legitimitat ens oposem que podrien adquirir la categoria d’irrefutablement necessàries si apliquem els maragallans raonaments a altres àmbits de la vida.

2 pensaments sobre “S’hi oposen, ergo tenim raó (E. Maragall dixit)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*