Secundària Memòria

(Efectes restringits: bloc de l'Antoni Casals i Pascual) antonicasals@mesvilaweb.cat

Contra el mobbing rural

Una de les coses que mai m’havia plantejat en aquesta vida és que algú pogués pretendre imposar regles monàstiques a les vaques i els cavalls, com sembla que està passant en algun municipi de la Vall de Camprodon. M’assabento a través d’El Ripollès Digital que dissabte vinent hi ha una concentració-marxa a Camprodon per protestar contra aquesta absurditat.
No sé si hi podré ser, però m’hi solidaritzo i com a mostra d’això us deixo aquí el text de la notícia, per si algú vol arribar-s’hi.

Dissabte a les sis de la tarda hi ha convocada una concentració de protesta contra el mobbing rural. Serà una esquellada en què la gent es passejarà pels carrers de Camprodon i Llanars. Tot plegat s’acabarà amb un berenar al pla del Toro, al terme municipal de Llanars.
Els organitzadors reparteixen en els darrers dies uns fulletons sota el lema “Defensem la nostra història”. L’Associació de Criadors d’Eugues de Muntanya del Ripollès ha anunciat que dóna suport a aquesta iniciativa.

  1. Van al camp, que es veu que la natura els agrada molt però, no aguanten ni el soroll de les esquelles, ni el magnïfic cant dels pollastres, ni el de les granotes… Per dir-te més, vam convidar a una senyora a passar uns dies amb nosaltres i saps que va passar? que la visita va durar exactament dues nits: li molestava el soroll del riu! on pràcticament  hi baixava de tot, menys aigua.  A casa, hem de fer veritables esforços per sentir-lo.
    Haurem de fumigar els camps i els jardins per carregar-nos també als grills?
    Fan molt ben fet de manifestar-se i és que no n’hi ha per menys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.