El govern reacciona davant la premsa txeca

La intoxicació informativa contra Catalunya, per part del sistema polític i mediàtic espanyol, continua des del minut 1 de la presidència de Puigdemont. La frase dels invasors, treta de context, ha arribat als mitjans internacionals i entre ells a l’agència txeca de notícies, tal com recollíem aquí. La delegació del govern a Viena, que s’ocupa també de Txèquia, va reaccionar el mateix dia i ha enviat al setmanari Reflex  aquesta carta (txec, pdf). La imatge de Catalunya als mitjans internacionals és clau en la internacionalització del conflicte. Per aquesta raó, des d’aquest bloc considerem una bona notícia que no hi hagi passivitat davant del que és una guerra bruta sistemàtica.

Un pensament a “El govern reacciona davant la premsa txeca

  1. Retroenllaç: google.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*