Puigdemont i els invasors: la intoxicació es filtra a la premsa txeca

foto ČTK, Reflex

El setmanari Reflex es fa ressò a la seva web de la investidura de Carles Puigdemont i recull la intoxicació del feixisme espanyol sobre “l’expulsió dels invasors” atribuïda al President, manipulant la citació d’un article de Carles Rahola, que sí que va ser afusellat precisament pels feixistes. Diu “Podle listu El País [Puigdemont] prohlásil, že hodlá “vyhnat z Katalánska vetřelce”, que es pot traduir com que està disposat a expulsar els intrusos.

El setmanari Reflex es basa en un servei de l’agència de premsa ČTK, per la qual cosa es pot assumir amb seguretat que la intoxicació es filtrarà a tota la premsa txeca generalista, els principals diaris i revistes. Si el Casal catalanotxec o la delegació del Govern a Viena, que tenen gent i pressupost, no reaccionen contra això, qui ho ha de fer?

RECTIFICACIÓ: La delegació del Govern a Viena ha reaccionat ràpidament, cosa que agraeixo. En trucada telefònica declara que, tot i tenir uns mitjans limitats, fa un seguiment de la premsa dels països sota la seva responsabilitat i elabora comunicats per mirar de contrarestar situacions com la descrita en aquesta nota. La intoxicació dels invasors en concret ha arribat ni més ni menys que al Frankfurter Allgemeine Zeitung i The Economist, de manera que la lluita és desigual, però no hi ha passivitat, ni a Viena ni a la direcció de Barcelona. 

Tot l’article aquí.

Un pensament a “Puigdemont i els invasors: la intoxicació es filtra a la premsa txeca

  1. Retroenllaç: El govern català reacciona a les intoxicacions de la premsa | AHOJ