Les trobades setmanals del Casal passen a dimarts

logocasal

El Casal catalanotxec renova les trobades setmanals, que passen a fer-se dimarts a partir de les set al Cafè Sladkovsky, al barri de Vršovice, accessible amb els tramvies 4 i 22 (parada Krymská). Les trobades setmanals van ser la primera activitat i la que dóna més constància i continuïtat al Casal. Són trobades lliures, sense ordre del dia ni passar llista, es tracta de trobar-se, conversar i fer circular informació i idees. Les trobades poden ser vistes com un punt de referència a Praga, com anar a al teu bar o cafè favorit del barri o del poble i saber que hi trobaràs algú. Ara a més es podrà sopar bé, el local a més té un magnífic menú, on es destaquen unes hamburgueses que atrauen visitants que vénen expressament d’altres barris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*