Ambientalistes pijo-progres= +contaminació

Sóc fervent defensor del medi ambient.

Vaig en bicicleta per Barcelona, fa temps que estic esperant que surtin al mercat cotxes elèctrics no híbrids a preus populars (tinc feta una reserva econòmica per fer-ho).

La indústria de l’automòbil ja ho té a punt però ho retarda tant com pot per treure’s l’stock de cotxes de benzina i amortitzar instal·lacions.

La normativa va d’ajuda: pressiona la gent de classe mitja a que es compri cotxe nou (de benzina) per poder circular.

Els que tenen pasta es podran comprar cotxes elèctrics a preus superiors als que correspondrien en el mercat i podran dir que són molt ecologistes.

Resultat final: els fabricants d’automòbils es treuran stocks de cotxes de benzina i els seus components i amortitzaran les actuals instal·lacions a base de vendre a les classes populars forçades per les normatives, les petrolieres seguiran venent petroli, les classes altes compraran a preus alts cotxes elèctrics i així els fabricants acceleraran l’amortització de la inversió tecnològica. Les classes populars seguiran contaminant amb carburants fòssils, els rics seran ecologistes i els pijo progrés de Colau i companyia es creuran que han fet la revolució.

Tots contents menys els de sempre

Afegeix un comentari