Ambientalistes pijo-progres= +contaminació

Sóc fervent defensor del medi ambient.

Vaig en bicicleta per Barcelona, fa temps que estic esperant que surtin al mercat cotxes elèctrics no híbrids a preus populars (tinc feta una reserva econòmica per fer-ho).

La indústria de l’automòbil ja ho té a punt però ho retarda tant com pot per treure’s l’stock de cotxes de benzina i amortitzar instal·lacions.

La normativa va d’ajuda: pressiona la gent de classe mitja a que es compri cotxe nou (de benzina) per poder circular.

Els que tenen pasta es podran comprar cotxes elèctrics a preus superiors als que correspondrien en el mercat i podran dir que són molt ecologistes.

Resultat final: els fabricants d’automòbils es treuran stocks de cotxes de benzina i els seus components i amortitzaran les actuals instal·lacions a base de vendre a les classes populars forçades per les normatives, les petrolieres seguiran venent petroli, les classes altes compraran a preus alts cotxes elèctrics i així els fabricants acceleraran l’amortització de la inversió tecnològica. Les classes populars seguiran contaminant amb carburants fòssils, els rics seran ecologistes i els pijo progrés de Colau i companyia es creuran que han fet la revolució.

Tots contents menys els de sempre

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *