Anem de l’independentisme al ‘nazisme’ ?

Anem de l’independentisme al ‘nazisme’ ?
Josep Cónsola, membre de la Universitat Comunista dels Països Catalans (UCPC)Josep Cónsola, membre de la Universitat Comunista dels Països Catalans (UCPC)

JOSEP CÓNSOLA, MEMBRE DE LA UNIVERSITAT COMUNISTA DELS PAÏSOS CATALANS (UCPC)

Les últimes propostes del grup «d’experts» sobre cóm tractar la darrera grip i ara també per determinar el desconfinament a Catalunya encapçalats per Oriol Mitjà, assumides pel President de la Generalitat, fan posar els pèls de punta. En el punt 8 de les seves recomanacions planteja la creació d’un “passaport d’immunitat” al conjunt de la població i en el punt 9 “posar morrió” obligatori també al conjunt de la població. Sembla que alguns dels experts diuen que ells no han opinat encara sobre la proposta que ja s’ha fet seva el President Torra, no se sap en concret en el què no coincideixen.

Tot emparat en una suposada “evidència científica” semblant a la utilitzada pels nazis per tal de obtenir “l‟Ahnenpass” o passaport d’ascendència argumentat pels articles d’autors de revistes mèdiques escrites pels intel·lectuals de la “Schutzstaffel” sota l’argument de que “la biologia i la genètica eren les arrels a partir de les quals la cosmovisió nacionalista ha derivat el seu coneixement i de les quals continua obtenint força”. Així el “Arienachweis” o certificat ari, era un document que provava que una persona era membre de la presumpta raça ària. A partir de 1933 aquest document era obligatori per a tots els empleats del sector públic i la educació d’acord amb la llei “Gesetz zur Wiederherstellung des Berufsbeamtentums”, Llei per la restauració de la funció pública.

Res de nou, ja a España, havien existit els “Estatutos de limpieza de sangre” a partir de 1449 i des de les hores els que volien accedir a determinats càrrecs havien de demostrar que entre els seus antecessors no hi havia ningú condemnat per la Inquisició o que era jueu o musulmà. Però la preocupació més gran era “l’estigma” de la persona que no ho podia demostrar la qual cosa comportava un temut aïllament social.

Tornant a les excel·lències del nazisme, obligaven als jueus a portar una estrella groga. Reinhard Heydrich cap de l’oficina de Seguretat del Reich el 1938 escrivia com fer visibles els “enemics interns” d’Alemanya i això ho facilitaria si cada jueu portes cert tipus d’insígnia. A 1 de setembre de 1941 va entrar en vigor el Nou reglament de la Policia: “l‟estrella de sis puntes, de la mida d‟una mà i feta amb tela groga i la inscripció “jueu” haurà de ser visible portant-la cosida al costat esquerra del pit”:

“La superviviente del Holocausto Inge Deutschkron recordaba, en 2013 en una conmemoración en el Bundestag: “La mayoría de los alemanes que me encontraba en las calles de Berlín apartaba la vista cuando se daban cuenta que llevaba la estrella, o me clavaban la mirada o se apartaban […] Sin duda, la estrella creaba un aislamiento discriminatorio para nosotros”. Aislamiento y discriminación, pero también control. La marca de identificación fue solo la preparación para lo que los nazis llamaron la “solución final” de la “cuestión judía”: la extinción. Además de portar la estrella, a los judíos no se les permitía salir de sus distritos residenciales sin permiso policial.” (www.dw.com)

Quina relació d’aquests fets històrics amb les propostes del “grup d’experts” amprades pel president de la Generalitat? Molta.

Tota la campanya mediàtica, apunta a una propera temptativa de submissió als dictats de les corporacions mèdic-farmacèutiques per imposar l’obligatorietat de les vacunacions, o si aquesta no fos possible per vulnerar els ja mínims drets personals i decisions que autònomament pugui prendre cada persona. Actuació que és el pas inicial a altres propostes que apunten a un xip biològic epidèrmic que donarà informació biològica de cada individu, detectable telemètricament, pels millers i milers de sensors que plagaran els carres d’arreu.

L’establiment d’un “passaport de vacunació” impedirà l’accés de la persona que no el porti a certs espais, ja siguin lúdics o d’ocupació laboral o al sistema d’ensenyament o de salut. Caldrà “demostrar” la pertinença a una “raça vacunada” per ocupar un espai a la societat. Tot a millor glòria de Bill Gates i la màfia mèdica.

I, els que es neguin a vacunar-se? Segurament els cervells pensants del “grup d’experts” ja haurà pensat com posar una estrella (de quin color?) a la solapa d’aquelles persones que fent ús de la seva racionalitat i autonomia es neguin a inocular-se qualsevol droga sense saber ni tan sols els seus efectes, tant positius com negatius per la seva salut física i mental.

Al seu costat, i com a profilaxis, no de les malalties, sinó de possibles protestes, que millor que obligar a tothom a posar-se un morrió i no poder-se acostar a cap altra persona a menys de un parell de metros de distància, que no fos que es comuniquin, parlin i fins i tot es puguin posar d’acord amb alguna cosa que no convé als Grans controladors.

Dues races, la dels vacunats i la dels no vacunats. La dels infectats i la dels no infectats, al costat de la dels amos dels mitjans de producció i de la dels que hi posen la salut i la vida per engreixar- los. Uns amb passaport de legitimitat ciutadana, altres una insígnia de rebuig social. I a continuació, quan hom ho hagi acceptat, en bé de la “salut” apareixeran dos nous passaports. Un pels addictes al sistema i un altra pels comunistes, amprat aquest últim per també “evidencies científiques” com les del psiquiatra del franquisme Vallejo-Nagera que, com analitza Esperanza Bosch, el seu objectiu era:

 

“Convertir el odio en ciencia. Tal fue el centro de las investigaciones del psiquiatra militar Antonio Vallejo-Nájera para demostrar que existía un gen rojo, que determinaba la condición y personalidad de los republicanos españoles.

… Desde finales de la Guerra Civil y durante la primera parte de la posguerra aplicó una metodología ideada por su colega alemán Ernst Kretschmer, que consistía en definir y respaldar una personalidad „imperfecta‟, en base a una batería de preguntas sobre la moralidad, la ideología y los hábitos de los presos y las presas del bando perdedor.

“… Fue con hombres encarcelados en diversas ciudades y con medio centenar de mujeres de la prisión de Málaga con quienes intentaron comprobar que existía el “maligno” gen rojo, y como prueba para su exterminio separaron a los hijos de las madres, y a los hombres de las mujeres. “… Se trataba de verificar científicamente que el bando republicano estaba compuesto por débiles mentales, degenerados y con personalidades inferiores, para evitar su transmisión” “… La mayoría de las mujeres perdieron a los hijos porque no se les inscribía en las cárceles, y se supone que “o se murieron en orfanatos por falta de cuidados y alimentos, o eran adoptados por familias del régimen”. (Esperanza Bosch, autora del estudio “La psicología de las mujeres republicanas según el Dr. Antonio Vallejo Nájera” la profesora de Psicología de la Universidad de las Islas Baleares, que esta tarde ha hablado de la eugenesia criminal de Vallejo-Nájera y el trauma transmitido. Lanza Diario de la mancha. 06 Noviembre 2018) “el marxismo y la revolución unidos a la mujer debían ser tratados médicamente, no políticamente”. Vallejo-Nágera, Coronel Militar, médico, fascista, escribió que “la degeneración de la raza española, habría ocurrido durante la República”, postura adoptada también por Juan José López Ibor, Ramón Sarró, José Solé Segarra, Marco Merenciano y otros psiquiatras fascistas, que impusieron la mentira del “gen rojo” y el posterior genocidio, campos de exterminio y deshumanización del enemigo de clase, hasta convertirlo en una NO persona.”

“Se le pagó con la Cátedra numeraria de psiquiatría, el profesorado en la Universidad de Madrid y el ingreso en la Real Academia Nacional de Medicina. Y la edición de sus 30 libros “científicos” eugenistas, racistas y anticomunistas en varios idiomas. (“Todo atado y bien atado, también en la psiquiatría.” PRES.O.S. 23 de novembre de 2014)”

Total control social, prevenció de les protestes, militarització dels espais físics i virtuals, estat d’excepció permanent, tot a millor glòria del capital en aquests moments de la seva reorganització, sent els únics responsables de l’emmalaltiment de la gent i no un tros d’ARN al qual se li vol carregar la culpa de la barbàrie i criminal actuació del capital.

Davant d’això cal posar-se dempeus, rebutjar aquestes propostes que, tal vegada més endavant sabrem amb més certesa a que responen, però de moment denunciar aquest estat policial i començar a posar les bases per una medicina preventiva que al costat de la denúncia de l’enverinament de la societat per part del capitalisme, posi les bases per una autogestió de la salut, doncs l’explotació, més enllà del lloc de treball assalariat, es fa palesa en tots els àmbits de la vida, entre ells, al igual que l’“obsolescència programada”, hi ha la “malaltia programada”, basada molta d’ella en la ignorància o l’apatia.

Si volem una societat diferent comencem-la a forjar, però donem-nos pressa perquè el perill és imminent.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *