Adhesió de l´escriptor Miquel López Crespí al Manifest de suport al president Puigdemont, Antoni Comín, Clara Ponsatí, i el Consell per la República

 

Adhesió de l´escriptor Miquel López Crespí al Manifest de suport al president Puigdemont, Antoni Comín, Clara Ponsatí, i el Consell per la República

Històrics independentistes d’esquerres impulsen un manifest de suport a Puigdemont, Ponsatí i Comín
“Des de l’esquerra independentista, amb el president Puigdemont, Antoni Comín, Clara Ponsatí, i el Consell per la República
Manifest: El procés independentista català, en l’etapa encetada l’any 2010, arriba al punt àlgid amb el referèndum d’autodeterminació del Primer d’Octubre del 2017, la legitimitat i validesa del qual és fonament imprescindible per a la seva culminació.
La repressió del poder estatal espanyol ha aconseguit que el conflicte en curs, provocat per la seva negativa a reconèixer el dret d’autodeterminació del poble català, entri en una fase d’estancament, fins i tot de possible retrocés cap a l’autonomisme.
L’absència d’un full de ruta compartit per institucions, partits i entitats sobiranistes ha contribuït a aqueix atzucac, que només pot ser superat per una entesa ideològicament transversal, susceptible d’aplegar la majoria social i política que identifica la catalanitat, la prosperitat, la llibertat i la millora de les condicions de vida i de treball amb la consecució d’un estat propi: la República Catalana.
El president Carles Puigdemont simbolitza la persistència del compromís col·lectiu amb la causa de la independència, i el Consell per la República n’és l’expressió institucional embrionària. Però manca una entesa organitzativa que articuli i superi les actualment existents, que projecti la seva acció unitària internacionalment i que impulsi el suport dels connacionals de la resta dels Països Catalans i dels demòcrates d’arreu Europa i el món, amb solidaritat mútua.
Els sotasignats, homes i dones amb trajectòries diverses, d’esquerres i independentistes, volem contribuir col·lectivament a la conformació del projecte emergent d’alliberament nacional que consolidi i complementi la línia d’actuació que menen Carles Puigdemont, Toni Comín, Clara Ponsatí i el Consell per la República.
Amb aquesta finalitat, convoquem una assemblea oberta a celebrar a Barcelona el 29 de març vinent.»
https://www.facebook.com/miquel.lopezcrespi/media_set?set=a.10221533835084052&type=3

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *