25 de febrer de 2014
Sense categoria
0 comentaris

La modernització de l?església

Crítica vulgar

Avui pel mati llegia les portades dels principals diaris Espanyols. Com de costum, tots els titulars en la seva línia, fallant als principis del periodisme ètic… Res de nou!

M’ha cridat l’atenció la portada de la Vanguardia on es pot llegir que el papa ha nombrat recentment als 19 cardenals i on es mostra una foto en la que el papa posa batejant a una filla d’un matrimoni civil. Aquest fet, abans hagués sigut tema de debat i probablement un escàndol a les files del Vaticà, però ara ja no!

Sembla que recentment ens trobem davant d’una modernització de l’església que busca evitar que segueixi perdent adeptes. El negoci trontolla, toca fer un rentat de cara i fer campanya!

Després de ser descoberta la xarxa de pederàstia mes gran del món (4.000 saCERDOts acusats d’abusar de 10.000 nens) i després de diferents escàndols com: tràfic d’influències, blanqueig de capitals, finançament il·legal, frau… (Cas Sindona, Marcinkus, Banc Ambrosiano, Vatileaks…)  la gent va obrint els ulls, ja no hi ha per on agafar-ho!

Ara el papa es penja l’etiqueta de “modernillo” revolucionari, anteposant la justícia social i denunciant el sistema econòmic.  Recentment, aquest cara dura, ha mencionat frases com aquestes: “los corruptos son el Anticristo”; “un cristiano no es cristiano si no es revolucionario”; “contra los cristianos corruptos que dan a la Iglesia y roban al Estado”; “Si una persona es gay, busca al Señor y tiene buena voluntad, quién soy yo para juzgarla”; “jamás he sido de derechas”; “no se puede hablar de la pobreza sin experimentarla”.

Com et passes company! Si ara resultarà que t’has reencarnat amb el Che Guevara i que vas a les assambleas del 15M! Poca vergonya… Aquesta historia no se la creu ni el senyor del cel que dius representar.  Si penses així, predica amb l’exemple, treu-te el llençol i ves al “compro Oro” a demanar cita!

A pedrades et canviava la cara jo, titella “modernillo”, per estar darrera d’aquesta farsa!

Si he d’anar al infern per dir això, benvolgut serà! Passo de compartir el cel (i el cul) amb aquests pertorbats…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!