NOSAL3 en som + de tres

Agenda ludicombativa comentada.

X MES DE LES LLETRES – Bloc Jaume I de l’Alcúdia.

En la primera escriptura han hagut alguns errors de transcripció dels actes del Mes de les Lletres, demanem perdó, i ara sí, estan tots els actes i els dies corresponents. Perdó de nou!   

   El mes de novembre, com ja va sent habitual des de fa 10 temporades, ens apropa la lectura i tot allò relacionat amb la literatura als col·legis, a la Casa de la Cultura i a la Casa de la Música de l’Alcúdia. Indiquem un recull d’activitats a les quals podeu assistir, i per cert, són debades (bé, el sopar s’ha de pagar, i el teatre també.)

   DIVENDRES 7.- a les 20 hores a la Casa de la Música, lectura dramatitzada i música en directe : “Jaume I, la història i la llegenda”. Acte organitzat amb motiu del 800 aniversari del naixement de Jaume I.

   DIVENDRES 14.-  a les 22’30 hores a la Casa de la Cultura, teatre “Com a pedres” d’El Pont Flotant. Aquest acte costarà 5€ per al públic en general, i 3€ als socis del Bloc Jaume I. Aquests darrers hauran de comprar les entrades al casal, els dijous a les 20 hores.

   DIVENDRES 21.- a les 22’30 hores a la Casa de la Cultura, música en valencià, presentació del darrer disc de VerdCel “Sàmara”. Ens hem proposat potenciar la música que es canta en valencià, i a partir d’ara intentarem programar actuacions musicals. El 12 de desembre, JOsep Dídac, cantautor, ens acompanyarà en el sopar presetnació de les activitats del 2008.
   De VerdCel farem un apunt més endavant amb enllaços i tota la pesca, per a que els conegam una mica millor.

   DIVENDRES 28.- a les 22’30 hores, a la Sala Jucais, li parem la Taula de les Lletres i els Menjars a l’escriptor Josep Lozano Lerma. El sopar costa 37 € per a no socis, i 33€ per als socis. A què espereu per apuntar-vos-hi?

   Fora del Mes de les Lletres, el proper dijous 27 es reunirà al casal, C/ Calvari núm. 13 el Grup de Lectura per comentar el llibre de Jaume Cabré “Les veus del Pamano”, i acordarà les lectures de l’any vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.