NOSAL3 en som + de tres

Agenda ludicombativa comentada.

Vesprada de dissabte. Compartint.

Uff! Des del dimarts que no havia pogut entrar a fer-vos els comentaris de com va tot. Començarem des d’ara mateix fins el dimarts.
La connexió de hui la fem des de ca Xuli, a qui agraïm la deferència. Ell també hi participa en el nou projecte que trobareu a “http://www.lacoctelera.com/salvemelmagre”, blog al que us adrecem per tal de que participeu activament en la recuperació del nostre riu Magre.

Aquest matí (com ja us havíem informat) hem anat al Jardí
Botànic de València (adjuntarem fotos quan ens les envien) i hem aprés
moltes coses de les plantes, gràcies a la guia, de nom Maria. (perdó pel redolí).

Ahir férem l’examen de Superior de la Universitat (res a veure amb el de la Junta) i pensem que ho hem fet molt bé, així que a esperar els resultats.

Despús-ahir férem l’examen de Narrativa Catalana del segle XX, i pensem que vam aconseguir fer del comentari del conte, “L’objecte màgic” de Josep carner una acurada interpretació

El dimarts, vam fer l’examen de Llengua i Literatura Catalana i la seua Didàctica a Magisteri, d’aquest no us en vam dir res perquè ja la teníem aprovada, però a darrera hora ens van entrar ganes d’intentar fer un bon paper, i comprovar si hem aprés el que tant pacientment ens ha explicat Pilar Garcia.

Del programa de 30 minuts a TV3 sobre el hip hop (es titolava “Estrelles de l’extraradi”) podeu veure una publicitat al següent enllaç.
http://www.tv3.cat/videos/469989

Ara us posem un enllaç amb un vídeo de Xuli que està molt divertit, vejau-lo fins el final, on hi ha el millor:
http://es.youtube.com/watch?v=G8ooZU5LnvU&eurl=http://www.lacoctelera.com/elultimomonoyo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.