NOSAL3 en som + de tres

Agenda ludicombativa comentada.

Apunts més visitats aquest mes d’agost amb comentaris…

Conclusions:

     Ens pensàvem que la immediatesa era essencial als blocs, i hem comprovat que potser els apunts necessiten, com el bon vi, “reposar” per a acumular més visites.
   Com podem comprovar, el mes de juliol té 5 visites, cosa que ens fa pensar que açò de publicar els apunts més visitats serveix per a que els visiteu encara més.

   El segueix el mes present, amb 3 visites, totes del començament de mes (dies 2, 5 i 6).

   També hi ha dues més visitades del mes de juny, una és comprensible: “Quiet” de Màrius Serra. El Llullu ens ha deixat i la xarxa n’anava plena, nosal3, des del feísbuc ja donàrem el condol a la família i els encotajàrem per seguir lluitant pels quiets. L’altre apunt de juny és “El sexe perd al vaticà”, com es nota que eixos dos mots, antagònics, junts, comporten una reacció de curiositat i sorpresa…

  Bona nit, us deixem els apunts més visitats per si acabeu de descobrir-nos i voleu saber què preocupa/interessa més la gent…

  1. Si escrius et lligen… i si no, no. 

    I ara ve el que m’ha passat a mi… al CERCABLOC (una altra pàgina de tantes com n’hi ha) he estat quasi un mes sent el número 129 dels PPCC… i avui he passat al número 89. Algú ho entén? Jo no. ESKERRIK ASCO. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.