Diumenge 22 de novembre nova activitat al Corral de Rafel.

   Una nova activitat dels Amics del Corral de Rafel. Sí, ja sabem que ho hem publicat massa damunt de la data, però entre unes coses i altres, ens ho veiem apurat per arribar a la nit sense haver d’anar corrents a algun lloc. Dintre hi teniu el programa tal i com està publicat al bloc dels Amics. Com podeu veure, ja no podeu apuntar-vos a la paella, però si us agrada passejar per la naturalesa i a més, fer fotografia, acudiu sense cap problema, sereu rebuts amb els braços oberts.

El proper dia 22 de novembre, els Amics del Corral de Rafel us presenta una activitat oberta a tots els públics, especialment per als afeccionats a la fotografia. L’horari programat, que pot patir variacions, segons es vaja desenvolupant el dia serà:

11:30 Excursió a les Coves del Truig per fer fotografia de natura i gaudir del paisatge.

14:30 Dinarem paella per encàrrec.

16:00 Taller de fotografia. Es dividirà en dues sessions: en una, Paco Burguera ens explicarà les diferents modalitats o tècniques per fer fotografia nocturna: com fer fotografies als llamps de les tronades, com fotografiar el ratsre dels estels, fotografies d’astrofísica… segurament disposarem d’un telescopi per poder aplicar aquests coneixements. A l’altra sessió, tindrem una xerrada on ens presentaran fotògrafs de prestigi com són:
– Sergio Tello (Premi Catalunya de Fotografia).
– Miguel Parreño (Premi Nacional de Fotografia).
-Manolo i Raül Villalva (Guanyadors de diferents concursos de fotografia a nivell mundial).

19:00 Posada en pràctica dels coneixements adquirits.

Per a poder participar-hi, caldrà comprar el tiquet que es posarà a la venda al preu de 10 € els majors i 5 € els xiquets. Per aconseguir-los haureu d’anar al bar l’Oficina i demanar per Dani. Per aquells que no puguen anar-hi, haureu d’enviar un correu electrònic a corralderafel@gmail.com abans del 18 de novembre indicant quants aneu a vindre. Aquesta data és la de tancament d’inscripcions, i així no ens passarà com altres vegades, que ens hem vist desbordats per gent que s’apujnta a última hora (encara que ho hem resolt bastant satisfactòriament, tot s’ha de dir).

Així que ja ho sabeu, si us agrada la fotografia i la natura, no deixeu pasar aquesta oportunitat.

US ESPEREM!!!!

2 pensaments sobre “Diumenge 22 de novembre nova activitat al Corral de Rafel.