NOSAL3 en som + de tres

Agenda ludicombativa comentada.

Nova excursió del Bloc. Nova revista literària “La lluna en un cove”

Us remetem la carta del Bloc Jaume I de l’Alcúdia anunciant-nos la propera excursió, aquesta vegada a la Cova de Don Juan, a Jalance.

   També ens fem ressó d’un nou projecte literari, amb relats de ficció. Els dessitgem un bon començament.

   La foto d’ací al costat ens la remés el Bloc Jaume I i es correspon a l’excursió que feren pujant al Matamón el passat dissabte (nosal3 estàvem a la concentració contra la guerra).

   Allò que diguèrem ahir de no pagar ni un duro per la connexió és fals, ahir i hui hem hagut de recórrer a “locutoris/cibers” per poder publicar, en fi.
   

I açò és tot, de moment.

Benvolguts socis benvolgudes sòcies::

Continuem amb el programa d'excursions, aquest dissabte si ens vols
acompanyar anirem a Jalance per entrar a la Cova de Don Juan i després a
Cofrents on farem una caminada fins l'hora de dinar gaspatxos.

Eixida: A les 8 del matí des de la Casa de la Cultura
Entrada a la cova: 10.00 hores
Dinar: Cap a les 3.00 hores
Preu: 5 € entrada a la cova, i 15 € el dinar

Cal que porteu l'esmorzar. Ara hi som 19, si vols vindre has de dir-ho ja
que hem d'encarregar taula.

NOSAL3 afegim:



El telèfon del Bloc Jaume I no el tenim a mà ara, però buscant en
anteriors apunts o en el web del Bloc el podreu trobar.
































LA LLUNA EN UN COVE - Revista de relats de ficció


...........................................................................


Hola! Salutacions a tots i a totes! Tenim el gust de comunicar-vos que hem engegat un projecte literari apassionant: " LA LLUNA EN UN COVE - Revista de relats de ficció " Podeu veure tota la informació al respecte en la següent pàgina web: http://www.lallunaenuncove.cat Us podem avançar que es tracta d'una publicació mensual i en paper de relats breus de ficció en la nostra llengua. Existeixen uns punts de venda repartits per tot Catalunya, País Valencià, Illes Balears, etc., a on podreu adquirir el vostre exemplar. Concretament, a La Plana podreu trobar la nostra publicació als següents establiments: Llibreria Babel Guitarrista Tàrrega, 20 12003 Castelló de la Plana Tel. 96 422 95 00 Per a la vostra comoditat, també existeix la possibilitat de sol·licitar-nos un exemplar directament a nosaltres, a través del següent formulari: http://www.lallunaenuncove.cat/p15.htm Vos enviarem el número d'aquest mes directament al vostre domicili. Per a aquelles persones que vulguen subscriure-s'hi, ho poden fer, per un període semestral, anant a la següent pàgina: http://www.lallunaenuncove.cat/p5.htm D'altra banda, podeu enviar-nos els vostres suggeriments i les vostres observacions sobre el projecte anant al formulari ubicat en el següent lloc: http://www.lallunaenuncove.cat/p13.htm (estarem encantats de rebre els vostres missatges). Si el que voleu és col·laborar amb nosaltres enviant-nos els vostres treballs literaris, visiteu l'apartat "Col·laborar": http://www.lallunaenuncove.cat/p3.htm I si teniu cap dubte, podeu contactar directament amb el responsable del projecte, que us atendrà amb molt de gust: Lluís Miquel Pérez, Responsable editorial de "La Lluna en un Cove" Apartat de correus 1100 - 46870 Ontinyent, País Valencià Telèfon: 967318713 - Correu electrònic: jodemano@lallunaenuncove.cat Us donem les gràcies per la vostra atenció, i aprofitem l'ocasió per a saludar-vos cordialment. Salut! La Lluna en un Cove www.lallunaenuncove.cat




Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.