BALANCES OKTOBERFEST

Barrobés & Borges

Preguntes obertes a José Manuel Lara

Publicat el 16 d'octubre de 2008 per aniol

Aquesta secció és Carta a…. però tan sols seran unes preguntes i unes consideracions al senyor propietari i president del grup Planeta, José Manuel Lara. Aquesta entrada també hi podria anar a Por i Fàstic.

Senyor Lara, em pot explicar com és que vostè ha permès que s’atorgui el Premi Planeta 2008 a un xenòfob i a un TERRORISTA LINGÜÍSTIC com és l’individu Fernado Savater?

Senyor Lara, em pot explicar com pot permetre, i admetre, la configuració d’un jurat que atorga 601.000 euros, 100 milions de les antigues pessetes, a un feixista compulsiu com el senyor Savater? Em pot dir el noms de les persones que conformen aquest jurat?  (mare, mareta, marona, déu dels cels, que ja no hi sigui, si us plau, el senyor Juan Marsé).

I només una consideració: el que vostè permet no és sota cap concepte literatura, ni tan sols mediàtica, en tot cas és literatura escombraria.

La taca que embruta el seu grup multinacional cada cop és més gran.

100 milions de les antigues pessetes que serviran per fomentar l’odi entre els diversos pobles d’Espanya i per al al genocidi lingüístic de les diverses llengües de l’Estat.

Cordialment,

sergi borges


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.