BALANCES OKTOBERFEST

Barrobés & Borges

La “democràcia” de la indissoluble unitat (reaccioneu partits polítics catalans!!!)

Publicat el 29 de juny de 2010 per aniol

Por i fàstic en la “indissoluble unitat d’Espanya”

No per esperada, menys indignant.

L’única cosa que de veritat és anticonstitucional és aquesta sentència. Com si d’un partit de tennis surrealista es tractés (6 a 4, 6 a 4 i 8 a 2), ens arriba aquest nyap de sentència després de 4 anys per part d’un Alt Tribunal del Tribunal Constitucional (TC) digne de vergonya aliena: magistrats morts, magistrats amb el mandat caducat (fins i tot la presidenta!!!), magistrats reaccionaris i ultres, magistrats en contra de tot, magistrats adlàters d’altres magistrats…Un Alt Tribunal del TC de por i fàstic.

Resultat de la sentència: 14 articles anul·lats, 27 de reinterpretats, el terme nació a prendre pel sac, la llengua, arraconada i degradada un cop més — atenció al que arriba a dir La Vanguardia: “no perdamos la perspectiva, solo se trata de un hachazo a la lengua“–, el martelleig constant de la “indissoluble unitat d’Espanya”, i retallades en tot: justícia, immigració, caixes, vegueries, ajuntaments, serveis socials, competències pròpies…Fins i tot deixen clar que la convocatòria de referèndums i consultes populars és cosa seva.

Però què significa això? Què és aquest país de pandereta? Què és aquesta vacil·lada?

I això és democràcia? Quina? La seva? La democràcia de la “indissoluble”?

Demano als partits polítics de Catalunya que davant aquesta sentència, hi hagi desobediència. Que diguin: Molt bé, gràcies, torni’ns l’Estatut i el transformin en paper de vàter per a despatxos oficials, públics  i privats, i que ens enviïn a tots els ciutadans i ciutadanes rotlles de paper de vàter amb aquest estatut retallat. L’altre, el de debò, que el posin en pràctica immediatament, que ja anem tard, esperant els inútils aquests, i vol ploure.

També demano als partits polítics de Catalunya que d’una vegada per totes arraconin, menystinguin, despreciïn, aïllin, boicotegin, i rebaixin al PP de Catalunya. Que expulsin de manera immediata i fulminant qualsevol representant d’aquest partit o membre proposat per aquest partit que sigui del Consell de Garanties Estatutàries. Ja en tenim molts, d’enemics a fora, com per tenir-los a dins, a casa. I si us plau, traguem-nos les màscares, com diria aquell: aquesta sentència es produeix única i exclusivament pel recurs presentat pel Partit Popular als 10 sinistres personatges del TC. Ja n’hi ha prou!

I també demano als partits politics de Catalunya que des d’avui mateix comencin a promocionar, impulsar, empènyer, en definitiva, a propulsar de manera clara i fefaent el Referèndum per a la Independència de Catalunya. Vinga, senyors convergents, menys “ara no toca” perquè per a vostès mai tocaria, menys por, menys seny i més rauxa que ja seria  hora, que per després dir que ens vam equivocar, doncs ves per on, ja n’estem una mica farts d’aquest “nacionalisme”; vinga, senyors socialistes, si de debò voleu passar a la història per alguna cosa verament important, trenqueu les cadenes amb el PSOE d’una vegada per totes i comenceu a treballar única i exclusivament pels catalans –que no us adoneu que us enganyen, que si naps i cols, amb això del federalisme i no sé quantes bestieses més –; vinga, senyors republicans, a veure si us poseu les piles d’una vegada que porteu 70 anys proclamant la indepèndencia i un cop arribeu al poder, us arronseu com peixos bullits, us dividiu, i això és una olla de grills, sou vosaltres que heu de fer més pressió, sou vosaltres els que heu de donar un cop de puny a la taula, sou vosaltres els qui esteu més legitimats per convèncer els demés: vinga collons!!! I vinga, senyors d’Iniciativa, a veure si feu honor al vostre nom, i la preneu, la iniciativa, a veure si recupereu una mica de l’esperit del PSUC que tan bé us va anar desfer per poder pujar a les poltrones i a viure del “cuento”, a veure si us adoneu que això no és un “cau”, un “esplai”, que això és un país i que si sou el govern no podeu dubtar com ho feu, us heu de posicionar clarament, i evidentment heu de ser més professionals i responsables, i alinear-vos en un bàndol i sense fisures.

I vosaltres, senyors del PP i Ciudadanos, feu-nos un favor: deixeu Catalunya en pau, sou els enemics i sempre ho sereu.

Em sembla que queda clar com n’estan de plenes, les Balances…

Por i fàstic a Espanya, a l’estat espanyol, i a la indissoluble unitat d’Espanya.

Tota la informació en relació a la sentència  a notícia vilaweb.

sergi borges


  1. Però no només els partits parlamentaris. També, per exemple, les CUP, haurien de començar a plantejar-se anar més enllà de la política municipal.
    Jo crec que la clau del tema és la posició de Convergència, el partit amb més votants independentistes (quasi un 60% s’hi declaren, segons les enquestes).

  2. I, mentrestant, els nois del Barça lluitant per oferir noves glòries a Espanya! Al meu carrer, el soroll de petards i els crits de viva España em van posar de mal humor. Els hem de treure nosaltres, les castanyes del foc, per tal que ells en pressumeixin i ens menystinguin?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.