BALANCES OKTOBERFEST

Barrobés & Borges

Els anuncis de vergonya aliena

Darrerament, m’han tocat el que no sona dos anuncis de mútues – o de la mateixa mútua, realment no ho sé- irrisòriament dramàtics que fomenten la paranoia per a poder captar clients. Són aquests dos:

1) Una dona es troba malament a mitja nit; el marit es desespera i en un to de pel·lícula catastrofista americana comença a cridar: “on trobaré un metge a aquestes hores? Déu meu, estem perduts!” (només li falta colpejar-se el pit). Doncs, bé, noi, què tal al 112? Telèfon d’emergències mèdiques i bombers. Tan sols has de trucar, explicar el què passa i esperar l’ambulància!!!

2) El segon anunci ja fa riure directament: una dona s’està mirant al mirall i descobreix que té una taca al coll. Es queda impàvida i sembla que està a punt de posar-se a plorar quan se la toca i descobreix que és pintura de la seva filla petita.

Com que no miro gaire la tele, no sé si encara n’hi un tercer – que ja
pot se la bomba!- Els trobo indignants i obscens, directament. Fomenten
la paranoia entre la gent per obligar-los a fer-se d’una mútua, deixant
entendre que si no ets de cap mútua, quan tinguis un problema no rebràs
cap tipus d’atenció mèdica! És vergonyós, directament. Suposo que amb
la crisi temen que molta gent decideixi tallar despeses supèrflues –
entre elles les mútues mèdiques – i que el lema de sempre de “sense les
esperes ni les cues de la seguretat social” ja no sigui suficient per a
atraure a la gent a deixar-se la pasta. Ara ens han de fer creure que
si no som d’una mútua MORIREM!!! I ho fan anant a tocar la fibra
sensible de molta gent que pateix –o amb familiars que pateixen-
malalties greus. Vergonyós. I més quan tenim en compte coses com que, a
l’hora de parir, si hi ha cap complicació, aquestes meravelloses mútues
t’engeguen directament cap a la Vall d’Herbron (l’hospital públic! Vés
per on!) i es desentenen totalment. Llavors de què collons em serveix
pagar la mútua si de totes maneres acabaré a la Vall d’Hebron?

Mentrestant, ens entretindrem amb el anuncis ridículs de la tele.
Patètic.

La nena del pou


 1. No he vist l’anunci de la taca però si el de la malaltia a mitjanit i vaig pensar exactament el mateix que tu: que truquin a urgències!
  Curiosament em recorda també un anunci de fa molts anys on una prenyada demanava a mitjanit “Tengo un antojo: ¡quiero nata!” i el marit deia “¿Nata? ¿Y dónde consigo yo nata a estas horas?”.

 2. El de la piga tampoc l’he vist. El de la noia a mitjanit és senzillament ridícul perquè només cal que truquis a una ambulància com molt bé deies i a més a més ja fa molts anys per sort que es pot fer això.
  Jo et vull comentar alguns que per a mi són xorres. Ens han estat matxacant durant quasi bé un trimestre amb la cançoneta de Miedo i el crit terrorific final per promocionar el Halloween de merda en el no menys merda parc tematic. Em va recordar el llibre Un món feliç de Huxley on els nens cada dia sentien milions de vegades consignes que els classificaven en classes socials. Cada dia sentíem l’anunci de marres ben bé 10 o 20 cops. Segur que ara hi ha gent que té més por.
  L’altre és el del millor sumiller d’Europa que es posa una veta (o beta) als ulls i diu que amb els ulls tancats les coses no es poden fer bé. Però el que sí que es pot fer amb els ulls tancats és triar qualsevol vi de Catalunya perquè tots son excel·lents. I una merda! Primer perquè amb els ulls tancats pots agafar una botella de lleixiu CONEJO i ja veuràs com et caurà a l’estomac, i després perquè com n’agafis algun baratet ja l’has cagat.
  Un altre que em fa riure molt és el d’uns ioguts concrets que milloren “el trànsit intestinal”. Ha ha ha ha ha…D’aquí uns anys ens vendran la idea que aquests iogurts són cancerigens o els principals responsables de cancer de colon. En resum, Paranoia per un tub!!!

 3. fixe o fixa? és igual!

  ara fa molt que no miro la tele d’aquí i no sé què es cou, però estic totalment d’acord amb les vostres opinions, i crec que tenim tela per rato si establiu aquesta secció! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.