BALANCES OKTOBERFEST

Barrobés & Borges

Aznar vist per “Foreign Policy”

Publicat el 7 d'octubre de 2010 per aniol
La revista Foreign Policy publica un article anomenat Bad Exes, sobre els pitjors expresidents del món, aquells que ni han dedicat la seva vida a fer del món un lloc millor ni han tingut la decència de desaparèixer del mapa. El segon de la llista és José María Aznar.
L’article comença explicant com va caure del poder el PP quan va provar d’encolomar els atemptats de Madrid a ETA per interès polític i com, a partir de llavors, l’ex-president espanyol tan sols ha destacat per les animalades, com acusar el moviment contra l’escalfament global de secta, suggerir que els àrabs haurien de demanar disculpes per la invasió de la Península al segle V, ridiculitzar el diàleg interconfessional, qualificar l’elecció del president Obama d’extravagància exòtica, el famós “ a mí nadie me tiene que decir cuántas copas puedo beber”…
El més divertit de l’article, evidentment són els comentaris dels aznaristes ofesos que es delaten a sí mateixos amb pseudònims com “paquitoelchocolatero” i encara defensen aquest personatge nefast i l’autoria d’ETA a l’11-M.
Si voleu llegir l’article sencer, en anglès:
http://www.foreignpolicy.com/articles/2010/10/01/bad_exes?page=0,1

Publicat dins de General | Deixa un comentari

  1. Per què el segon pitjor expresident del món? I per què no el primer?

    Resulta ser que el primer és l’expresident alemany Gerard Schoeder, que va tenir la barra de contractar Gazprom quan era president alemany per tal de subministrar el gas per als alemanys directament de Rússia. Sabeu que va fer quan va plegar la presidència? Anar a treballar a Gazprom. Per això Foreign Policy el considera el primer pitjor expresident.

    Però l’Ansar també podria ser el primer. Ell va ser part del pacte de les açores única i exclusivament per poder signar contractes de reconstrucció a l’Irak amb el seu amiguet ser superior president d’un equip? de futbol. Construir sobre sang calenta. Per a mi l’Ansar és el primer pitjor expresident.

  2. …ZP fa tota la pinta de voler entrar en el mateix club. I és que amb aquesta llei electoral el que arriba dalt de tot en els partits és la mediocritat i l’arribisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.