BALANCES OKTOBERFEST

Barrobés & Borges

Als 2 milions que no van anar a votar:

Al gairebé dos milions de persones que no han sortit a votar perquè “passen” de política, perquè no “estan d’acord” amb el sistema, perquè “tots els polítics són iguals i corruptes i blablabla”…. IL·LUSOS!!! Per no dir-los una cosa pitjor. Què us penseu, que no us afecta a les vostres vides el panorama polític? Ah, no esteu d’acord amb el sistema…. PERÒ HI HEU DE VIURE, LLESTOS!
I ara què? Tenim un ressorgiment anticatalà de la dreta més recalcitrant i ultra (l’esglai que ens va donar l’Anglada al final es va queda ren no res però no treu que el van votar un munt desgraciats feixistes i xenòfobs), tenim la morros de cony en tercera posició i creient-se representant la voluntat dels catalans, tenim els “ciudadanos” escarxofats que no els traurem ni amb aigua calenta!
Vosaltres, els desencantats, no aneu a votar. SEGUIU AIXÍ, SEGUIU!
ARA, AL PRIMER QUE SENTI QUEIXAR-SE DE LA POLÍTICA ELS PROPERS 4 ANYS, LI ENTAFORO LES 25 PAPERETES QUE EM VAN SOBRAR PEL CUL!

Ha quedat ben entès?

La nena del pou


  1. Queixar-se de la política -i dels polítics- que ens ha tocat viure és un dret i deure (fins i tot una obligació!) que ténen tots ciutadans. Tots, inclossos els abstencionistes (i aquests, els abstencionistes, pot ser són els que ténen més raó, ja que no es creuen a ningú).
    A part d’això, ¿s’imagina que tots els que no han votat, ho hagueren fet per PxC o C’s?
    Té tota la raó: el paper és massa gruixut i aspre per segons quines parts físiques. A banda, pot ser que s’ho prengui d’una manera més positiva els resultats… Va malament per la tensió, emprenyar-se per no res.
    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.