Llengües de foc o la bellesa de la destrucció

A pròposit de l’erupció del volcà Chaltén, ubicat a la Patagonia, concretament a la província del Chubut (Argentina), però dins els límits territorials de Xile, us penjo un video sobre volcans en erupció.

El volcà Chaltén portava més de 100 anys apagat i de sobte ha entrat en erupció d’una manera violenta. Els veïns del poble de Chaltén han estat evacuats i molts s’han hagut de refugiar en poblacions argentines.

Sempre m’ha fascinat veures imatges de volcans escupint foc, cendra i fum. Són una mica com la vida mateixa; els volcans són l’essència del ying i el yang, la més pura de les belleses al costat de la més ferotge de les destruccions. Fa esgarrifar veure aquestes llengües de foc de quilòmetres i quilòmetres arrassant tot al seu pas. Pero la paradoxa de la bellesa arriba a límits extasiants. Atenció a la música del vídeo.

Gaudiu el video.

twitter: 

@BorgesSergi


Aquesta entrada ha esta publicada en El fons del pou. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.