Berga 1 Grècia 0

Per aclaparadora majoria popular, ens hem quedat amb Berga. Ahir la Irma es va endur les seves coses de casa i dilluns ja hi tindrem instal·lat el nou personatge d’aquest Sitcom particular que és el nostre pis.
Pròximament, la tercera temporada, disponible a la meva WEB.

Glòria

Aquesta entrada ha esta publicada en Els debats del fons del pou. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Berga 1 Grècia 0

 1. sergi diu:

  i com va el bergedà??
  començaré un nou debat.
  quan tens fred tens més pixera o bé, com penso jo, com més pixera tens, tens més fred?
  com he dit crec q és més probable la segona. us diré el pq de la meva agosarada opinió. quan tens pixera l’has d’aguantar, per tant el teu cervell envia mes sang a la bufeta i per tant menys a la resta del cos i per tant no pot mantenir la temperatura.
  i ja està
  a veure qui ho rebat.
  s