Fins els collons!

Fa dues hores que provo d’inserir un vídeo en aquest apunt. No hi ha manera. Quan deso l’esborrany, el text d’inserció (aquest que treus del Youtube i que en el format anterior posaves amb l’opció “html”) desapareix i queda l’apunt en blanc. Si publico sense desar, també queda tot en blanc. Si previsualitzo…. sí, em surt en blanc. I tan sols es publica el títol de l’apunt o el que hagi escrit en llenguatge humà (vull dir sense “<“) … El vídeo desapareix…. El nou format aquest de wordpress serà molt millor i més modern i et permetrà més “ginys” i subnormalitats diverses… però a mi m’està donant pel sac cosa fina. Ah, i no proveu de buscar com s’insereix un vídeo a l’apartat de preguntes freqüents, perquè NO ho explica (tot i que la pregunta és “com insereixo una imatge o un vídeo” però l’explicació del vídeo se l’han passada pel folre dels collons) i se suposa que hi haurien d’haver uns vídeos de tutorials en alguna banda, però només n’hi ha dos de molt bàsics i no expliquen gairebé res….

Bàsicament, i resumint, estic emprenyada i molt fastiguejada amb els canvis. I no sóc una persona reticent als canvis, ni una inútil tecnològica, (no em vull ni imaginar segons qui provant d’aclarir-se amb totes aquestes novetats), ni vaig apurada de temps, ni…

La nena del pou

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 respostes a Fins els collons!

 1. josepblesa diu:

  Agafa i copia l’http:7 que tens en la finestra de dalt. Després el dese diretament damunt de l’escrit. Actualitza i publica. I t’hi apareixerà directament sense esforç. N’és més senzill que el sistema anterior. Sort !

 2. adasi diu:

  Jo acabe de fer la prova al meu bloc, i és molt, però que molt fàcil.
  Només has de copiar l’enllaç-adreça del vídeo (adreça html de dalt) i enganxar-lo al text del teu apunt, allà on vulgues que s’hi veja.
  Prova-ho, és fàcil.
  Hi ha dies que no ens ix res.

 3. Jo també he tingut alguns problemes amb aquest canvi de format. Jo sí que dec ser una més inútil que tu tecnològicament parlant, i també n’estic fins als ovaris. Calma, però, sobretot.
  Per exemple, per enviar aquest comentari m’ha fet canviar 4 o 5 vegades el codi captcha, que també ja em contaràs.

 4. Al principi, també em passava. Fins que he anat provant i al final, me n’he sortit. Una bona solució és preguntar directament al gestor de vilaweb, per correu electrònic i et contestaran els dubtes, i com ho has de fer. Podria ser que no hagis confirmat els canvis. Penso que ho has d’inserir a través de “afegir Media”, però millor preguntar-ho a suport@vilaweb.cat (penso que és aquesta l’adreça)

 5. Hector diu:

  Ajuda oficial de Worpress
  http://en.support.wordpress.com/videos/youtube/

  Mira a veure si aquesta et val

 6. rginer diu:

  Amb els videos de You Tube no tinc problemes. Insertar, copiar i enganxar, sense més.
  Envia un correu a en Francesc – VilaWeb, encara que ja saps que aquests dies tothom és de vacances. Jo encara tinc problemes per adaptar-me a WordPress; necessito temps, perque la millora és evident.
  Bon final d’essieu!

 7. aniol diu:

  Gràcies a tots pels comentaris i consells. Ho he hagut d’enganxar 3 cops perquè sortís el vídeo i no l’enllaç però al final surt. Misteris de la tecnologia.

  La Nena del Pou

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*