Madonna, la reina del pop (article bilingüe)

Aprofitant que Madonna ha fet dos concerts a la ciutat de Barcelona, recupero un petit exercici d’anglès sobre el que havia de ser la biografia d’una dona famosa. Com veureu, no he fet gaire el que em demanaven i això em va restar punts. Viure per veure…Madonna, queen of the pop

I want to talk about a woman who fascinates me because she has had a long life very intensive: Madonna.

Madonna is a very famous pop singer. She has an amazing and a long career, also with polemical moments. She has lived a lot of situations which have brought her a lot of trouble or which allowed / permitted her to live ecstatic moments.

I like Madonna?s life more than her musical career, which I don?t like specially.

At the beginning of her singer?s time, she was a rebel woman, with very extrems looks, and use provocation like her first ID. It was the middle of the 80?s, a time when she made a very good record: ?Material girl?.

Her life has had high and low moments. Her marriage to a famous actor like Sean Penn became a disaster. One time she received a horrible award: she was nominated the worst actress by her playing in Desperately Seeking Susan.

Now she is the queen of the pop. She has a perfect body because she does a lot of gymnastics / exercise.

At this moment she is on tour and in this week she is singing in Barcelona.


Madonna, la reina del pop


Vull parlar sobre una dona que em fascina perquè ha tingut una vida molt intensa: Madonna.

Madonna és una cantant de pop molt famosa. Ella té una increïble llarga carrera, que també ha viscut moments polèmics. Ella ha viscut una gran quantitat de situacions que li han portat un munt de problemes o bé que li han permès viure moments d’èxtasi.

M’agrada més la vida de Madonna que no pas la seva carrera musical, la qual no m’agrada especialment.

Al principi dels seus inicis com a cantant era una dona rebel, que tenia una imatge molt extrema i va utilitzar la provocació com a símbol d’identitat. Era mitjan anys 80, una època en què va fer un molt bon disc: Material Girl “.

La seva vida ha tingut molts alts i baixos. El seu matrimoni amb actors famosos com per exemple Sean Penn van ser un desastre. Un cop va rebre un premi horrible: va ser nominada la pitjor actriu per la seva interpretació a Buscant la Susan desesperadament.

Ara és la reina del pop. un cos perfecte perquè fa molta gimnàstica o exercici.

Actualment està de gira i aquesta setmana canta a Barcelona.


Aquesta entrada ha esta publicada en Els cracks. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*