Llums de Nadal

Fact: A l’Ajuntament de Barcelona, quan accedeixes a un càrrec, t’obliguen a guardar el teu cervell dins un congelador. No hi trobo cap altra explicació possible. 

L’Ajuntament de Barcelona augmenta la despesa en els llums de Nadal, que estaran encesos més hores

http://www.ara.cat/societat/Ajuntament-Barcelona-augmenta-Nadal-llums_0_599340219.html

El pitjor del cas és que encara hi ha qui ho defensa. No tinc ganes de perdre el temps donant dades sobre el consum energètic, el canvi climàtic, la MAT, les nuclears, els horribles parcs eòlics… Qui no sigui capaç d’adonar-se de la gran bestiesa que és malbaratar energia ja pot deixar de llegir-se aquest bloc. Encara recordo els típics comentaris penosos de “si tanques les empreses papereres deixes sense feina la gent” i bla, bla, bla, bla, bla quan vaig escriure un post contra el paper de regal (aquest símbol del consum pel consum innecessari i del malbaratament de recursos).  

De totes maneres, pensant-ho bé, el problema s’haurà acabat d’aquí a dues generacions: ja no hi haurà llums de Nadal perquè ja no quedarà res!

La nena del pou

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Por i fàstic a.... Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Llums de Nadal

  1. Eduard diu:
    Aquesta no és la pitjor part de la notícia. Si llegiu l’article sencer, trobareu aquesta perla:
    “L’equip de govern de CiU substituirà la tradicional felicitació nadalenca de l’alcalde per correu per una campanya institucional de publicitat als mitjans de comunicació, que te un pressupost d’1,2 milions d’euros.” (el subratllat és meu)
  2. Marc diu:
    A part del suïcidi col·lectiu que representa el canvi climàtic, etc., ara que hi ha crisi i un atur bestial i cada cop menys poder adquisitiu, potser hi haurà molta gent que tantes llums li recordarà lo miserable de la seva situació actual, per la qual cosa no m’estranyaria que augmentés el nombre de suïcidis aquestes festes… El de depressions segur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*