BALANCES OKTOBERFEST

Barrobés & Borges

Accidents polipoètics, una gran ocasió

Publicat el 11 de maig de 2011 per aniol

Avui comença el Festival Internacional de Barcelona Poesia 2011, festival de reconegut prestigi que enguany arriba a la vint-i-setena edició.

Del programa d’aquest any m’agradaria destacar l’actuació d’un duet inclassificable i genial que amb la seva participació celebren el seu vintè aniversari als escenaris: els Accidents polipoètics.

Accidents polipoètics són Xavi Theros i Rafael Metlikovez. La poesia, sempre feta per ser recitada, amb ells es converteix en una espècie de guerra dialèctica, les armes principals de la qual són l’enginy i la intel·ligència. Un còctel que desemboca en un recital poètic i escènic hilarant i transgressor.

Ja fa vint anys que porten aquest recital sui generis –o conferència escènica– al carrer, als bars, a les places, a teatres, als mercats… Allà on sigui; ben lluny dels grans temples academicistes.

Molta gent els vol imitar i no els arriben a la sola de les sabates i fan el més pur dels ridículs dalt d’un escenari. Refuseu imitacions, com moltes de les que vam veure al darrer Kosmopolis. Accidents polipoètics, inimitables.

sergi borges


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.