BALANCES OKTOBERFEST

Barrobés & Borges

Fumar? Val? Totes les coses que s’haurien de prohibir al Camp Nou perquè molesten!!

Publicat el 8 d'abril de 2011 per aniol
1)    Els nens amb trompetetes que torturen els timpans dels veïns de davant durant tot el partit (que els nens siguin suecs i cantin Zlatan amb esgarips cacofònics durant una hora i mitja se soluciona enviant cert jugador al Milan)… Els seients del Camp del Barça estan molt ajustats a l’espai. La convivència amb els teus veïns és molt pròxima. És cert que el futbol uneix les persones, però pot provocar guerres.
2)    Els homes que mengen pipes com desesperats i llencen les clofolles sobre el teu jersei, que has deixat sota el seient damunt la bossa.

3)    La gent que llença aigua als de les grades de sota.

4)    Els CURTS DE GAMBALS que s’aixequen i et tapen un gol, sobretot si és un gol del Xavi que significa el 5-1 contra el Shatkar en Quarts de Champions. Si voleu marxar del Camp abans d’hora, feu-ho quan l’acció està parada, no en PLENA JUGADA D’ATAC!!!
5)    La gent que no anima ni que ens hi vagi la vida. I la gent que NO ET DEIXA animar perquè vol veure el partit amb tranquil·litat… Sí, per això vas a un camp de futbol amb capacitat per a 90.000 espectadors, per estar tranquil.

Segur que vosaltres ens en sabreu dir moltes més….

Publicat dins de General | Deixa un comentari

  1. S’hauria de prohibir que els jugadors cobrin tants diners. En el fons, tot el que guanyen els jugadors del Barça són recursos del planeta que s’esgoten, nens que passen gana al tercer món, guerres pel control del petroli o el gas, crèdits de la Caixa a costa dels que no donen a les petites i mitjanes empreses, retallades en educació i sanitat… Ara fa poc em vaig jurar que deixaria aquesta droga del futbol, però no puc. Hi estic enganxat. He deixat la cafeïna, el tabac, la marihuana gran part de l’any, la religió… Però no puc deixar el futbol. He pensat de dir-li al metge de capçalera, però em va por que em tanquin en un psiquiàtric.

    Maleeixo el futbol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Això sí, espero no perdre’m ni un dels quatre Barçamadrids que vénen ara i que els guanyem tots.

    Signat,
    Un malalt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.