BALANCES OKTOBERFEST

Barrobés & Borges

Entrant a Rio de Janeiro

Tothom que hagi anat a Brasil i vulgui entrar a Rio de Janeiro des del nord del país i per carretera, es trobarà amb una sorpresa majúscula en el cas que no hagi llegit cap guia ni s’hagi informat prèviament sobre les característiques de la capital carioca.

Doncs bé, es trobarà creuant el setè pont més llarg del món que travessa el mar. Es tracta del pont President Costa e Silva, més conegut popularment com a pont Rio-Nitéroi, el qual travessa la bahia de Guanabara amb una extensió total de 13 quilòmetres de llargada. Forma part de la carretera brasilera BR-101 (del quilòmetre 321 al 334) i uneix el municipi de Nitéroi amb la ciutat de Rio de Janeiro. És el pont que creua el mar més gran de tot Llatinoamèrica.

Vaig gravar aquest vídeo tot entrant a Rio. Està gravat des del seient d’un autocar amb un ipod nano, d’una manera precària, però recomano que el mireu amb pantalla completa i, si us aclapareu, treieu el so d’ambient. Us informo que és el primer vídeo que pujo a la xarxa. Desitjo que el gaudiu i sapigueu disculpar les deficiències tècniques.

entrant a Rio from sergi borges on Vimeo.

sergi borges

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.