BALANCES OKTOBERFEST

Barrobés & Borges

14 de gener de 1973

Publicat el 16 d'abril de 2010 per aniol

El cantant nord-americà Elvis Presley va fer un concert a Hawaii. I què?, pensareu. Doncs bé, no era un concert qualsevol, era el primer concert que es retransmetia per televisió a tot el món. La retransmissió va ser tot un èxit i el nombre d’espectadors que el van veure va superar l’aterratge de l’Apolo quan va tornar de la lluna.

Cal recordar aquest fet perquè avui en dia les massives retransmissions de qualsevol event no ens fan ni fred ni calor. Malgrat la guerra ferotge de les grans cadenes per les audiències televisives.

A la ciutat de Los Angeles es va disputar la setena final de la popular Superbowl. En realitat es decidia el campió de l’any 1972. Van ser els Dofins de Miami que van derrotar els Pell-roges de Washington per 14-7. Quin rotllo ens estàs fotent!, deveu pensar. Bé, aquella final de la NFL, disputada al Los Angeles Memorial Coliseum, va ser històrica perquè per primera vegada a la història de la NFL un equip guanyava el títol vencent tots i cadascun dels partits. 17 victòries i 0 derrotes.

Ho recordo perquè em ve a la memòria el Barça i el seus 6 títols de 6 possibles…

Aquell diumenge 14 de gener de 1973 naixia a la ciutat de Roma un coetani dels Balances Oktoberfest. Un noi que tindria tirada per la velocitat i per pitjar a fons l’accelerador. Es tracta de Giancarlo Fisichella, corredor de F1. Ara ja veterà, ai!, la temporada passada li va arribar l’oportunitat de la seva vida, la que somia qualsevol pilot iitalià de Fórmula 1: pilotar un Ferrari. No ho va fer del tot malament donades les circumstàncies –va ser un any horrible per a l’Scuderia– i enguany és el pilot provador i reserva. S’ha retrobat amb Fernando Alonso, amb qui va ser company a Renault.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.