Sí que hem de posar els peus (als cinemes monolingües)

Por i fàstic a Catalunya.

Algunes veus (autoritzades) parlen de no posar mai més els peus als cinemes que avui 1 de febrer de 2010 han fet vaga en protesta per la Llei del Cinema de Catalunya.

Jo proposo el contrari: hem d’anar-hi, comprar la nostra entrada i a canvi donar-li al taquiller o la taquillera una enganxina com la que il·lustra aquesta entrada. Una frase que podem dir és: Si us plau, li pot donar això al director d’aquest cinema monolingüe? Gràcies.

Omplim la taquilla d’aquests cinemes monolingües amb enganxines de la Plataforma per la Llengua.

sergi borges

Aquesta entrada ha esta publicada en Por i fàstic a.... Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Sí que hem de posar els peus (als cinemes monolingües)

  1. aniol diu:

    Es pot posar l’enganxina i estalviar-nos l’entrada. Si els continuem omplint les butxaques, les distribuidores no fotran cap cas de les enganxines ni de les reinvindicacions ni de res. Cal atacar allà on millor sabem, a la butxaca. Recorda la llet Pascual, com va haver de rectificar. Catalunya és un mercat molt important i això ens dona la poca força que tenim a l’hora de negociar. No volen doblar o subtitular les pel·lis en català? Doncs els catalans no anirem al cine. Total, la majoria del que s’exhibeix a les sales comercials és pura merda.